Orhan Belge: Türkiye pahalı, Çeşme değil

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin yeni başkanı Orhan Belge, 'Çeşme pahalı' algısını değiştireceğini belirterek, '' Türkiye pahalı, Çeşme değil'' dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 09:16
Kaynak: İHA
Orhan Belge: Türkiye pahalı, Çeşme değil

24 Ağustos’ta gerçekleştirilen Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) olağan genel kurul toplantısında yapılan tüzük değişikliği ve seçim sonrası Orhan Belge, oybirliği ile başkan seçildi. İlk yönetim kurulu toplantısının ardından verdiği demeçte, önceliklerinin 2025 yılı aidatları ve fuar planlamaları olduğunu belirtti. Çeşme Kaymakamlığı ve Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarını vurgulayan Belge, yerli turistin yeterli olmadığını ve yabancı turistlerin de önemine dikkat çekti. Ayrıca, üyelerle yönetim kurulu arasındaki mesafeyi kapatmayı hedeflediğini söyledi.

Çeşme pahalı alıgısı ortadan kalkacak

Belge, Çeşme'nin pahalı olduğu algısının ortadan kaldırılması konusunda kararlı olduğunu ifade etti: “Bu algıyı nasıl gündemden düşürdüğümü göreceksiniz. Çeşme farklı bir destinasyon ve buraya gelen insanlar da bu farkı hemen anlıyor. Biz kimseyle yarışta değiliz, sadece kendimizle yarışıyoruz.”

2024 sezonunun ekonomik zorluklar nedeniyle bekledikleri gibi geçmediğini, ancak 2019 sezonu seviyesine ulaşmayı ve geçmeyi hedeflediklerini belirtti. Belge, Çeşme'deki hizmet kalitesinin Türkiye’de başka bir yerde bulunmadığını, yerel pansiyonlardan beş yıldızlı otellere kadar tüm işletmelerin temiz ve güler yüzlü hizmet sunduğunu vurguladı. "Çeşme’nin doğal güzellikleri de onu eşsiz bir destinasyon yapıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.