Özge Ceren Deniz’in annesinden İZSU ve Gediz Elektrik’e: Hepiniz hapiste çürüyün!

Özge Ceren Deniz’in annesi Filiz Abi, 42 sanığa mahkemede sitem ederek, “Kızımın ölümünden sorumlu olan herkesten şikayetçiyim. Kanser tedavisi gören, hamile olan herkesin de hapiste çürümesini istiyorum. Ben kızımı bu yaşa getirdim, zor şartlarda okuttum? Hamileyim, kanserim diyenler de içeride çürüsün” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 14:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
Özge Ceren Deniz’in annesinden İZSU ve Gediz Elektrik’e: Hepiniz hapiste çürüyün!

SEMİ TEKTAŞ / İzmir’in Konak ilçesinde 12 Temmuz’da yoğun sağanak yağışı sırasında oluşan elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın ilişkin açılan dava ikinci gününde devam ediyor. Özge Ceren Deniz’in annesi Filiz Abi, Osmaniye’den canlı bağlantı ile duruşmaya katıldı. Abi, Gediz ve İZSU sanıklarına sitem dolu sözlerle seslenerek, “Size yazıklar olsun, suçu birbirinize atıyorsunuz” dedi. Abi, “Yok şu kadar maaş alıyorum yok bu kadar maaş alıyorum diyorsunuz. Tıp okuyanlar sizler kadar maaş almıyor. Daire başkanısın hiçbir şey yapmıyorsun, yemişsin, içmişsin, gezmişsin. Ben de sizin yaşamanızı istemiyorum, yaptıklarınızı çekeceksiniz” diye konuştu.

‘HEPİNİZ HAPİSTE ÇÜRÜYÜN’

Özge Ceren Deniz’in annesi Filiz Abi, Osmaniye’den bağlantı ile duruşmaya katıldı. Abi, “Kızımın ölümünden sorumlu olan herkesten şikayetçiyim. Kanser tedavisi gören, hamile olan herkesin de hapiste çürümesini istiyorum. Ben kızımı bu yaşa getirdim, zor şartlarda okuttum. Hamileyim, kanserim diyenler de içeride çürüsün. Davaya katılmak istiyorum. Onların çocukları da acılar içerisinde elektrik çarparak ölsün. Ben çocuğumu toprağa verdim, mezarda. Benim çocuğum tıp kazanmak için yıllardır çalışıyor. Siz de torpille işlere girdiniz, 42 kişi. Benim kızım 8 bine girerek Tıp Fakültesi’ni kazandı. İzmir’e düzgün bir şehir diye geldi ben o 42 katil yüzünden kızımı kaybettim. O 42 kişi de aileleri de elektrik çarparak ölsün. Size yazıklar olsun 5 yılda neden yapmadınız? Bu 42 kişi torpille işe girmiş. İki kardeşi, babası acı çekiyor. Size yazıklar olsun, suçu birbirinize atıyorsunuz. Benim yavrum doktor olacaktı, yalnız başına Avrupa’ya gidip geliyordu, hiçbir şey olmadı İzmir’de oldu. Ben belediye başkanlarının da cezasını çekmesini istiyorum. Benim çocuklarımın hayalleri vardı, 50 gün hapiste yattım diyenler var. Benim çocuğum geri gelmeyecek ama hepiniz beraat istiyorsunuz. Hepiniz müebbet yatacaksınız, çocuklarınız da aynı şekilde ölecek. Benim çocuğum sizler gibi değildi, kültürlü bir kızdı. Sizin yüzünüzden her şey bitti. Yok şu kadar maaş alıyorum yok bu kadar maaş alıyorum diyorsunuz. Tıp okuyanlar sizler kadar maaş almıyor. Daire başkanısın hiçbir şey yapmıyorsun, yemişsin, içmişsin, gezmişsin. Ben de sizin yaşamanızı istemiyorum, yaptıklarınızı çekeceksiniz. Herkesin en ağır cezayı almasını istiyorum. Üç çocuk okutuyordu babası Tıp Fakültesi’nde benim kızım küçük kardeşinin tıp kazandığını bilemeden gitti” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.