Perseid meteor yağmuru için Menderes bu gece karanlığa bürünecek

Menderes Belediyesi Perseid meteor yağmurunu izlemek için ışıkları kapatıyor

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 15:17
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Perseid meteor yağmuru için Menderes bu gece karanlığa bürünecek

Menderes Belediyesi, bu gece gerçekleşecek olan Perseid meteor yağmurunu izlemek isteyen vatandaşlar için 2 farklı noktada özel bir etkinlik düzenleyecek

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Menderes Belediyesi, doğa tutkunları ve gökyüzü meraklıları için büyüleyici bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu gece gerçekleşecek olan Perseid meteor yağmurunu izlemek isteyen vatandaşlar için belediye, 2 farklı noktada özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik kapsamında, saat 21.00’da Özdere Gençlik Parkı’nda ve Gümüldür Sunal Tülbentçi'de toplanacak olan katılımcılar, bu doğa olayına tanıklık etme fırsatı bulacaklar.

ÇİÇEK: GÖKYÜZÜNÜ SİZİN İÇİN KARARTIYORUZ

Belediye, gece boyunca gökyüzünü daha net bir şekilde izleyebilmek için ışıkları karartacak ve bu sayede göktaşlarının görsel şölenine şahit olma imkânı sunacak. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gökyüzünü sizin için karartıyoruz" ifadelerini kullanarak tüm vatandaşları bu benzersiz etkinliğe davet etti. Işıkların azalmasıyla birlikte gökyüzü daha da belirginleşecek ve Perseid meteor yağmuru, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.