Saygılı: İzmir Büyükşehir Belediyesi, rezaletleri izlemekle yetiniyor

Bugün İzmir genelinde meydana gelen yağışın ardından, kentin birçok noktasında olumsuzlukların yaşanmasına tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni sert bir dille eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 14:49
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Saygılı: İzmir Büyükşehir Belediyesi, rezaletleri izlemekle yetiniyor

Muhabir- Merve Ağrıç/ Bugün İzmir genelinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, kentin ulaşımını olumsuz etkilerken, birçok bölgede hasara neden oldu. Kent genelinde meydana gelen yağışın ardından yaşanan sorunlara değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni sert bir şekilde eleştirdi. Saygılı, özellikle Buca’da İZSU'nun çalışma yaptığı bir yolun düzgün kapatılmadığı için çöktüğünü belirterek, yaşanan durumun İzmir’de altyapı eksikliklerinin yıllardır ihmal edildiğini vurguladı. Saygılı yaptığı paylaşımda, “Yıllardır altyapı yatırımlarını ihmal eden, Körfez’i adeta foseptik çukuruna çeviren, son çeyrek asırda İzmir’e yeni bir arıtma tesisi dahi kazandırmayan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Büyükşehir Belediyesi, tüm bu rezaletleri sadece izlemekle yetiniyor. İzmir’in hadim bir yürekle canını dişine takıp gece gündüz çalışan ehil kadrolara ihtiyacı var. Belediyecilik sizin işiniz değil” dedi.

BELEDİYECİLİK SİZİN İŞİNİZ DEĞİL

Sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sert tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “İzmir’de her yağmur sonrası karşılaştığımız manzara değişmiyor! Buca’da, geçtiğimiz aylarda İZSU'nun çalışma yaptığı yol, düzgün doldurulup kapatılmadığı için ilk yağmurda çöktü. Bu çökmeden etkilenen ve araçları hasar gören hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temmuz ayında Konak’ta yaşanan yağışlarda 2 vatandaşımız elektrik akımına kapılarak yürek yakan bir şekilde hayatını kaybetti. Bu acı olayda sorumluluğu olanlar ne özür diledi ne de ders çıkardılar. Yıllardır altyapı yatırımlarını ihmal eden, Körfez’i adeta foseptik çukuruna çeviren, son çeyrek asırda İzmir’e yeni bir arıtma tesisi dahi kazandırmayan CHP’li Büyükşehir Belediyesi, tüm bu rezaletleri sadece izlemekle yetiniyor. İzmir’de yönetilemeyen her kriz için tedavüle sokulan ‘hükümetin sorumluluğunda’ söylemi artık kimseyi inandıramaz. Kendisinden başka tüm kamu kurumlarına yöneltilen mesnetsiz suçlamalarla sorumluluktan kaçmak, belediyecilik adına utanç vericidir. İzmir hiç kimsenin kalesi değildir. İzmirli hiçbir siyasi partinin tekelinde değildir. Belediye Başkanı mesaili çalışamaz. Teşrik-i mesaisini İzmir’den esirgeyen zihniyetin İzmir’e hizmeti mümkün değildir. İzmir’in hadim bir yürekle canını dişine takıp gece gündüz çalışan ehil kadrolara ihtiyacı var. Belediyecilik sizin işiniz değil” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.