Seçuk'ta Yazlık Sinema Gecesi ile duygusal anlar

Efes Selçuk Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında İstasyon Meydanı’nda düzenlenen Yazlık Sinema Gecesi ile Selçuklular duygusal anlar yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 12:41
Kaynak: BÜLTEN
Seçuk'ta Yazlık Sinema Gecesi ile  duygusal anlar

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin başrolünü üstlendiği dönem filmi “Atatürk 1881-1919 (1. Film)” 3 Eylül Salı akşamı, devam filmi “Atatürk 1881-1919 (2. Film)” ise 4 Eylül Çarşamba akşamı İstasyon Meydanı’nda kurulan dev ekranda Selçuklulara unutulmaz duygusal anlar yaşattı.

Büyük beğeni topladı

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğundan başlayıp,Millî Mücadele'nin liderliğine kadar geçen süreyi kapsayan filmde, Atatürk'ün silah arkadaşlarıyla verdiği mücadeleyi ve Kurtuluş Savaşı’na giden yolda yaşananları izleyicilere Atatürk’ün bakış açısından ekranlara getirdi. Film serisi, Efes Selçuklu vatandaşların yanı sıra çevre ilçelerden gelen ziyaretçilerin de büyük beğenisini kazandı.

26 Ağustos’tan 8 Eylül’e kadar süren etkinlikler kapsamında Efes Selçuk’ta düzenlenen Yazlık Sinema Geceleri'nde Atatürk filminin gösterimi büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, etkinliklerin tarihî süreçlere uygun olarak düzenlendiğini ifade etti.

Başkan Sengel, “Büyük Taarruz’un yıl dönümünden Efes Selçuk’un kurtuluşuna kadar uzanan bu dönemde birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerin, tarihî dönemlerin ruhuna ve dokusuna uygun olmasına özen gösteriyoruz. Bu kapsamda, Yazlık Sinema Geceleri etkinliğimizde ‘Atatürk’ filmini her yaştan Efes Selçuklu birlikte izleme fırsatı buldu. Gösterime katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.