Selçuk Belediyesi’nden öğrencilere eğitim desteği

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere kırtasiye, gıda ve cep harçlığı desteği verileceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:48
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Selçuk Belediyesi’nden öğrencilere eğitim desteği

İzmir Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere yönelik hayata geçirilecek destek programını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitim süreçlerinde maddi zorluk yaşamamaları adına kırtasiye malzemeleri, gıda yardımları ve üniversite öğrencilerine cep harçlığı desteği sağlanacağını belirten Sengel, Efes Selçuk'ta çocuklar ve gençlerin daha iyi bir geleceğe adım atmaları için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını vurguladı.

BESLENME ÇANTALARI NE ÇOCUKLARIMIZA NE DE AİLELERE YÜK OLSUN

Kırtasiye, gıda ve üniversite öğrencilerine cep harçlığı verileceğini duyuran Sengel, “Efes Selçuk’ta yaşayan çocuklarımızın, gençlerimizin beslenme çantalarından okul çantalarına, ulaşım giderlerinden büyüyüp de bu memleketten ayrılıp üniversite okumaya gittiklerindeki ilk cep harçlıklarına kadar kendimize dert edindiğimiz şeyler var. Biz istiyoruz ki; okul çantaları, beslenme çantaları ne çocuklarımıza ne de anne babalara yük olsun. Bir gencimiz evinden ayrılıp okumaya gittiği ilk an cebinde desteğimizi hissetsin. Aynı zamanda çocuklarımız spor yapsın; bir enstrüman çalsın, toprağa, tohuma dokunsun istiyoruz. Daha çok çok güzel şeyler yapsınlar, mutlu olsunlar, verimli olsunlar çocuklarımız, gençlerimiz, en kıymetlilerimiz. Bannerlara baktıkça duygulanıyoruz, içimiz umut doluyor geleceğe dair. Efes Selçuk’un çocukları, gençleri siz her şeyin en iyisine layıksınız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.