SKAL International Dünya Kongresi'nin 83'üncüsü İzmir'de gerçekleştirildi

Bu yıl 83’üncü kez düzenlenen SKAL International'ın Dünya Kongresi ilk kez İzmir'de gerçekleştirildi. SKAL International Dünya Başkanı Annette Cardenas, "Bu kongre sayesinde dikkatler İzmir'e çevrilmiş olacak ve turist sayısında artış gözlenecek” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 12:37
Kaynak: BÜLTEN
SKAL International Dünya Kongresi'nin 83'üncüsü İzmir'de gerçekleştirildi

AYSELİN UZUN / İzmir'de yapılacak olan 83’üncü SKAL International Dünya Kongresi kapsamında Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren basın toplantısına; SKAL International Dünya Başkanı Annette Cardenas, geçmiş dönem başkanı Hülya Aslantaş ve SKAL İzmir Kulübü Başkanı Güner Güney katılım sağladı. Toplantıda kongrenin İzmir açısından önemine değinen Başkan Cardenas, kongre sayesinde İzmir'in turistik yerlerinin ve doğal güzelliklerinin tüm dünyaya tanıtılacağını ve bu sayede şehre gelen turist sayısında artış olabileceğini belirtti.

skal

PANAMA’DA TÜRKİYE'Yİ ANLATIYORUZ

“Biz SKAL olarak 2002’den beri dünyada sürdürülebilir turizmi hayata taşıdık” diyen Başkan Cardenas, “O günden beri yaptığımız her şeyi sürdürülebilir turizme uygun yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca 2002’den beri 56 tane değişik kategoride sürdürülebilir turizm adına ödüller veriyoruz. Öte yandan Kongreye 35 ülkeden gelen yabancılar sadece turist değil aynı zamanda birer turizm profesyoneli. Bu anlamda programlarına İzmir'i de ekleyecekler. Türkiye'de en çok İstanbul tanınıyor, bu kongre sayesinde ise dikkatler İzmir'e çevrilmiş olacak ve turist sayısında artış gözlenecek. Ağızdan ağıza insan tecrübesinin yayılması, kişisel pazarlama en etkili reklamdır. Biz de Panama'da Türkiye'yi anlatıyoruz, dizilerin de etkisiyle beraber oradan ciddi bir ilgi var. Ayrıca uçuşların artması da önemli bir etken oldu” diye konuştu.

KONGRE ÖNCESİ VE SONRASI TURLAR OLACAK

SKAL İzmir Kulübü Başkanı Güner Güney ise kongre sayesinde İzmir'i ve Türkiye'yi tanıttıkları için çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "Dünya SKAL üyelerimizle arkadaşlık bağlarımızı bu kongre birlikte daha da pekiştireceğiz. Ayrıca Kongre öncesi ve sonrası özellikle İzmir turları gerçekleştirilecek. Bu sayede ise İzmir'i ziyaret eden turist sayısında artış olacak" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.