SMA hastası Çağla için Buca’da destek kermesi düzenlenecek

Buca’da SMA Tip 2 hastası minik Çağla Deniz Tunç için 25 Eylül’de Buca Belediyesi’nin önünde destek kermesi düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 11:47
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
SMA hastası Çağla için Buca’da destek kermesi düzenlenecek

İzmir Buca’da SMA Tip 2 hastası minik Çağla Deniz Tunç için destek kermesi düzenlenecek.  Çağla'nın sağlığına kavuşması amacıyla başlatılan kampanya kapsamında şimdiye kadar yüzde 72’lik bir destek toplandı, ancak tedavi sürecinin devam edebilmesi için daha fazla yardım gerekiyor. Bu önemli bağış kampanyasına katkıda bulunmak ve Çağla’ya bir adım daha yaklaşabilmek amacıyla, 25 Eylül Çarşamba günü bir kermes organize edilecek.

KERMES 25 EYLÜL’DE GERÇEKLEŞECEK

Saat 11.00 ile 17.00 arasında Buca Belediyesi’nin önünde gerçekleştirilecek olan bu kermes, sadece Çağla’ya yardım eli uzatmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha ortaya koyacak. Kermese katılanlar, stantlarda sunulacak ürünleri satın alarak Çağla'nın tedavisine katkı sağlama şansını bulacak. Tüm gönüllülerin ve duyarlı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte, küçük bir yardımın bile büyük bir fark yaratabileceği bir kez daha hatırlanacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.