StafuPro Tuna Masters TEOS 2024 Balıkçılık Turnuvası 9. kez kapılarını açacak

12-15 Eylül 2024 tarihlerinde Teos Marina'nın ev sahipliğinde ve Seferihisar Belediyesi'nin himayesinde düzenlenecek olan StafuPro Tuna Masters TEOS 2024 Balıkçılık Turnuvası, 9. kez kapılarını açacak

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 12:20
Kaynak: İHA
StafuPro Tuna Masters TEOS 2024 Balıkçılık Turnuvası 9. kez kapılarını açacak

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük açık deniz balıkçılığı turnuvalarından biri haline gelen etkinlikte, balıkçılar dev balıkların peşinde olacak.

StafuPro Tuna Masters serisinin ilk ayağı olan bu turnuvada büyük bir ilgi gözlemlendi ve katılımcı sayısında rekor kırıldı. Turnuva kapasitesi olan 61 tekne dolduğundan, kayıtlar haftalar öncesinden kapandı. Bu yılki turnuvaya Seferihisar çevresindeki tüm marinalardan ve Kıbrıs’tan gelecek iki teknenin yanı sıra, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve Yunanistan gibi ülkelerden sporcular da katılacak.

"Eğlence tüm hızıyla devam edecek"

Organizatör Murat İyriboz, turnuva programıyla ilgili olarak, "12-13 Eylül'de teknelerin marinaya varışları ve brifinglerin ardından, 14-15 Eylül'de dev balıkların peşine düşeceğiz. Turnuva, konserlerle renklenecek ve hakem kararlarının açıklanmasının ardından ödül töreni ve gala yemeği düzenlenecek. Eğlence ise tüm hızıyla devam edecek" şeklinde bilgi verdi.

StafuPro Tuna Masters TEOS 2024'te toplanan puanlar, 19-22 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvanın final ayağı olan Raymarine Tuna Masters Alaçatı 2024'te yarışmacılara avantaj sağlayacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.