Torbalı Belediyesi’nden “Hobi bahçesi” reklamlarına cezai işlem

Torbalı Belediyesi tarafından Çapak, Bozköy, Saipler, Çakırbeyli ve Dağkızılca köylerinde tarım arazilerine yapılmak istenen hobi bahçesi adındaki işletmelerin reklam tabelaları için yasal işlem başlatıldı. Belediye ekipleri tarafından hobi bahçesi reklamı yapan firmalara ceza kesilirken, tabelalar ise yerinden söküldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:07
Kaynak: BÜLTEN
Torbalı Belediyesi’nden “Hobi bahçesi” reklamlarına cezai işlem

Torbalı Belediyesi’nin hobi bahçeleri ile mücadelesi devam ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile ilçedeki hobi bahçeleri bir bir mühürlendi. Torbalı Belediyesi tarafından Çapak, Bozköy, Saipler, Çakırbeyli ve Dağkızılca köylerinde tarım arazilerine yapılmak istenen hobi bahçesi adındaki işletmelerin reklam tabelaları için yasal işlem başlatıldı. Belediye ekipleri, hobi bahçesi reklamı yapan firmalara ceza kesip, tabelalar yerinden söktü.

Geleceğimizi, doğamızı, Torbalımızı ranta kurban etmeyeceğiz

Torbalı’daki tüm mahallelerde denetimlerini sürdürecek olan belediye ekipleri, hobi bahçelerine taviz vermeyecek.  Tarım arazilerinin yok olmaması için her türlü önlemi almayı sürdüreceklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Torbalı’da tarım arazilerinin talan edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Gerek Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz gerekse zabıta ekiplerimiz, hobi bahçelerine karşı denetimlerini sürdürüyor. Son olarak Çapak, Bozköy, Saipler, Çakırbeyli ve Dağkızılca köylerinde yapılmak istenen hobi bahçelerinin reklam tabelaları için cezai işlem uyguladık. İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde hobi bahçelerine karşı mücadelemiz devam edecek. Geleceğimizi, doğamızı, Torbalımızı ranta kurban etmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.