Torbalı’da kış spor okulu kayıtları başladı

Torbalı Belediyesi tarafından Torbalı’da 12, Ayrancılar ’da 9 farklı branştan eğitim verilecek olan kış spor okullarının kayıtları bugün itibarıyla başladı

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 12:31
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Torbalı’da kış spor okulu kayıtları başladı

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okullarının kayıtları bugün itibarıyla başladı. Çocukların ve gençlerin gelişimine sporla katkı sunmayı hedefleyen bu okullarda katılımcılar Torbalı’da 12, Ayrancılar ’da 9 farklı branştan ilgili alanlarına göre eğitim görme fırsatı yakalayabilecek. Torbalı Kültür Sanat Akademisi’nde ve Ayrancılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda bugün başlayan kurs kayıtları, birçok katılımcı için önemli bir fırsat sunacak.

KATILIMCILAR KURSLARDA YETENEKLERİNİ GELİŞTİREBİLECEK

Gerçekleşecek olan kursta Torbalı’da, basketbol, voleybol, futbol, pilates, zumba, taekwondo, güreş, yoga, çocuk jimnastik, temel hareket eğitimi, çocuk yogası ve atletizm. Ayrancılar ‘da ise basketbol, voleybol, futbol, pilates, zumba, taekwondo, güreş, jimnastik ve temel hareket eğitimi kursları verilecek. Bu kurslarla beraber katılımcılar yeteneklerini geliştirebilecek ve sosyalleşebilecek.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.