Torbalı'da kız çocuklarının eğitimine destek

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi kız çocuklarına okul kıyafeti ve sırt çantası yardımı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 09:47
Kaynak: BÜLTEN
Torbalı'da kız çocuklarının eğitimine destek

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) desteğiyle, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Torbalı Şubesi, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi kız çocuklarına anlamlı bir yardımda bulundu. Maddi imkânları kısıtlı olan kız çocuklarına okul kıyafeti, spor ayakkabı ve okul çantası hediye edildi.

Yardım kampanyasında, çocuklar okul müdürleri tarafından ailelerinin maddi durumlarına göre belirlendi.

Kampanyanın organize edilmesine ADD Torbalı Şube Başkanı Emine Ece, TTO Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Aksoy ve KOSGEB Müdürü Sultan Mert de katkıda bulundu.

Kız çocuklarımızın eğitimi hayati bir öneme sahip

Projeyle ilgili konuşan Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emine Ece, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bir millet, irfan ordusuna malik olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı neticeler vermesi ancak irfan ordusuyla mümkündür" sözünü hatırlattı. Ece, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kız çocuklarına verilen bu desteğin, geleceğe yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.