Ümit Özdağ: Bir partinin Atatürk tarafından kurulması ile o parti Atatürk'ün partisi olmaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de partisinin Çeşme İlçe Kongresi'nde CHP'nin politikalarını eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 20:40
Kaynak: AA
Ümit Özdağ: Bir partinin Atatürk tarafından kurulması ile o parti Atatürk'ün partisi olmaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir’de partisinin Çeşme İlçe Kongresi'ne katıldı. Etkinlik, Çakabey Kültür Merkezi'nde düzenlendi ve Özdağ, burada yaptığı konuşmada hükümetin ekonomi politikalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Özdağ, partisinin çalışmalarına dair bilgi verirken, “Zafer Partisi sadece sığınmacılar meselesini ve somut çözüm önerilerini Türkiye’nin gündemine getiren parti değildir. Partimiz, Türkiye’nin tüm sorunlarını tespit eden ve çözüm önerileri getiren, bu çözümleri de yaşama geçirecek siyasi kadrolara sahip bir partidir” dedi.

Tek parti var o da Zafer Partisi

Konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) politikalarını da eleştiren Özdağ,"Bir partinin Atatürk tarafından kurulması ile o parti Atatürk'ün partisi olmaz. Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini tavizsiz savunan bir tek parti var o da Zafer Partisi. Atatürk'ün partisi Zafer Partisi. Biz utanmadan sıkılmadan gururla 'Şeyh Sait vatan hainidir' diyen Atatürkçüleriz. Birileri Kubilay'a hakaret ettiğinde Zafer Partisi olarak oradaydık, başkalarını göremedik. Onun için Atatürkçü olmak bayramdan bayrama seçimden seçime olmaz. Eğer Atatürkçüysen Atatürk'ün ilkelerini tavizsiz 24 saat 365 gün savunacaksın. Biz bunu yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.