Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, İtfaiyecilerle bir araya geldi

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, İtfaiye Haftası kapsamında itfaiye çalışanlarıyla kahvaltıda buluştu

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 16:06
Kaynak: BÜLTEN
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, İtfaiyecilerle bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Batı Bölge Merkez Grubu'nda görevli itfaiye personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Balkan itfaiye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, toplum güvenliği için üstlendikleri hayati rolün altını çizdi.

balkan

Kahvaltı etkinliğine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yaşar Korkmaz, Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, İtfaiye Batı Bölge Amiri İsmail Yapıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Yerel Hizmetler Şube Müdürü Çağlayan Karaca katılım gösterdi.

balkan

Etkinlikte konuşan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan,"Her türlü tehlikeye ve zorluğa rağmen insan hayatını ve malını korumak için büyük bir özveriyle çalışan tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutlarım. Bölgemizde yaşanan yangınlarda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar için teşekkür ederim. Dilerim ki bir daha böyle kötü günler yaşamayız" dedi.

balkan

Kahvaltı etkinliğinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yaşar Korkmaz ve Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’a gönüllü ekipmanları hediye etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.