Urla’da yarın o yollar trafiğe kapalı olacak!

Urla Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, yarın düzenlenecek olan 'Urla’da Bir’İZ Koşusu' nedeniyle bazı yollar saat 08.00- 11.00 arasında araç trafiğine kapalı olacak

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 16:27
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Urla’da yarın o yollar trafiğe kapalı olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Eğitim Vakfı iş birliğiyle, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında farkındalık yaratacak önemli bir etkinlik olan 'Urla’da Bir’İZ Koşusu' düzenleniyor. Bu anlamlı etkinlik, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenmiş olup hem Urla sakinleri hem de çevre ilçelerden gelen katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yarın gerçekleştirilecek koşu yarışı, 4 farklı noktadan oluşan geniş bir parkurda heyecan dolu anlar yaşatacak. Bu kapsamda, Urla’da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak.

SAAT 08.00- 11.00 ARASINDA ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAK

Urla Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, pazar günü düzenlenecek Urla’da Bir’İZ Koşusu sırasında, Karantina Adası girişinden başlayarak Ada Yolu, İskele Kavşağı ve Ağaçlı Yol güzergahı saat 08.00- 11.00 arasında araç trafiğine kapalı olacak. Belediye yetkilileri, bölge sakinlerini ve sürücüleri bu saat dilimlerinde alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarırken, etkinliğe katılacak olan herkese keyifli ve güvenli bir koşu dilediklerini belirtti. Urla’da Bir’İZ Koşusu, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, katılımcılara hem sağlıklı bir yaşamı hem de toplumsal birlikteliği pekiştirme fırsatı sunuyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.