Urla’nın kurtuluş coşkusu Haluk Levent’le taçlandı

Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılında Urla Halkı Haluk Levent’in şarkılarıyla kurtuluşu kutladı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:29
Kaynak: BÜLTEN
Urla’nın kurtuluş coşkusu Haluk Levent’le taçlandı

Urla Cumhuriyet Meydanında işgalden kurtuluşun 102. yılında Haluk Levent muhteşem bir konser verdi. Konserin bir bölümünde konuşma yapan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, önce Haluk Levent’e çiçek takdim ederek konuşmasına başladı. Başkan Balkan, Haluk Levent’in sosyal hayatta yer aldığı projelerle toplumun her kesiminin sevgisini kazandığını belirtti.

haluk levent

Haluk Levent sadece bir sanatçı değil

Ahbap’tan ve Haluk Levent’in yardımseverlik faaliyetlerinden bahseden Balkan, “Haluk hocamız bizim için sadece bir sanatçı değil biz onun sadece müziklerine değil, sosyal hayatta yer aldığı projelerle toplumun her kesiminde insanların kazandığı sevgisiyle, bütün felaketlerde gece gündüz demeden toplumumuza yardıma koşmasıyla tanıyor ve seviyoruz biz onu. O bu yönüyle hepimizin sevgisini kazandı” diye konuştu

konser

Haluk Levent’ten Balkan’a teşekkür

Belediye başkanlarının bazen sahnede siyasete girdiğini belirten Haluk Levent Başkan Balkan’a siyasete girmedği için teşekkür etti. Levent, “Bazen belediye başkanları çıkar ‘Bunu yaptık, şunu yaptık’ derdi. Sağ olsun hiçbir siyasi ya da yaptığı işten bahsetmeden konserimizden bahseden başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

konser

Gecenin finali İzmir Marşı’yla yapıldı

Sevilen şarkılarını Urlalılar ile birlikte seslendiren Haluk Levent sahneden sık sık inerek seyirciler ile buluştu. Onlarla birlikte şarkılarını söyleyen Levent, gecenin finalini ise İzmir Marşı ile yaptı. Türk Bayrağı ile seyircileri selamlamayan Levent, binlerce Urlalı ile İzmir Marşı’nı söyledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.