Yarımada Belediyeler Birliği ilk toplantısını Güzelbahçe'de yaptı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay başkanlığında toplanan Yarımada Belediyeler Birliği Encümeni, ilk toplantısını Güzelbahçe’de gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:54
Kaynak: BÜLTEN
Yarımada Belediyeler Birliği ilk toplantısını Güzelbahçe'de yaptı

Yarımada Belediyeler Birliği 2024 yılı Eylül ayı encümen toplantısına Güzelbahçe Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıya encümenler Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Karaburun Belediye Başkan Vekili Raife Karabatak katıldı.

güzelbahçe belediyesi

2025 yılı mali bütçesi görüşüldü

Toplantıda 2025 yılı mali bütçesi görüşülürken aynı zamanda daha verimli çalışabilmesi için atılabilecek adımlar, belediyelerin finansman sorunları ve çözüm için yapılacaklar da konuşuldu. Belediyelerde eğitimlerin arttırılması, belediyelerin gelir ve gider düzenlemelerini sağlayabilmeleri için atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

güzelbahçe belediyesi

“Güzel işlere imza atacağız”

İlk encümen toplantısında konulan Başkan Mustafa Günay, “İlk olarak 2025 yılı mali bütçemin görüşülmesi için yapılacak Yarımada Belediyeler Birliği meclisine sevkini gerçekleştirdik. 2023 yılında devraldığımız bütçe ile ilgili görüş alışverişi yaptık. Finansman sıkıntıları, belediyelerde eğitimler ve gelir gider sorunları gibi konuları görüştük. Hedefimiz kısa sürede bu konularda adımlar atarak, birliğin belediyelerle yakın temas içerisinde olmasını, daha katılımcı ve etkin bir rol oynamasını sağlamaya çalışmak olacak. Yarımada Belediyeler Birliği olarak daha aktif ve güzel işlere imza atacağız. Başkanlarımızın da bu konuda destekleri tam. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.