Yaşatmayı seçen Karabağlar’dan sahiplendirme hamlesi

Sokak Hayvanları hakkında yapılan yasa düzenlemesinde yerel yönetimlere de sorumluluklar yüklenmesinin ardından belediyelerden hayvan sahiplendirme çağrılarına bir yenisi de Karabağlar’dan eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 13:54
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Yaşatmayı seçen Karabağlar’dan sahiplendirme hamlesi

Muhabir-Berkay Erden / Tartışmalara sebep olan ve sokak hayvanları yasası olarak bilinen kanun düzenlemelerini uygulamayacağını belirten Cumhuriyet Halk Partili(CHP) belediyelerden biri olan Karabağlar Belediyesi hayvan sahiplendirme etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Belediye Başkanı Helil Kınay’ın “can dostlarıma yuva arıyoruz” diyerek bahsettiği hayvan sahiplendirme organizasyonu için Karabağlar’da bir buluşma düzenlenecek.

Tüm halkın davet edildiği ‘Yuvam Olur Musun?’ başlıklı sahiplendirme buluşmasıyla sokak hayvanlarına yuvalar bulacaklarını belirten Helil Kınay, buluşmanın Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı’nda 26 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00 ile 17:00 arasında yapılacağını duyurdu.

Açıklamasında “biz yaşatmayı seçiyoruz” diyen Helil Kınay’ın paylaşımı ise şu şekilde; “Can dostlarımıza yuva oluyoruz… 26 Ağustos Pazartesi günü 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı’nda düzenleyeceğimiz ‘Yuvam Olur Musun?’ sahiplendirme buluşmamıza tüm hayvanseverleri bekliyoruz. Biz yaşatmayı seçiyoruz… 26 Ağustos, Pazartesi 14.00 - 17. 00 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı, Bahçelievler Mahallesi. Tüm halkımız davetlidir.”

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.