Yenilenen Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi açıldı

Çeşme’de Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi yenilenerek hayata geçirildi. Tesis açılışında konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Dilerim çocuklar burada tıpkı bizlerin biriktirdiği gibi şahane anılar biriktirir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 13:01
Kaynak: BÜLTEN
Yenilenen Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi açıldı

Çeşme’nin Celal Bayar Mahallesi’nde bulunan Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı. Açılışa, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin yanı sıra Çeşme Gençlik ve Spor Müdürü Nuri Büyükateş, Çeşme CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Atalan, çok sayıda çocuk sporcu da katıldı. Açılış töreninde konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, tesisin uzun yıllardır birçok çocuğa ev sahipliği yaptığını belirterek, “Burada benim çocukluğum, Ilıcamızdaki birçok çocuğun anıları var. Bu anıları koruyarak devam ettirmek bizim önceliğimiz. Dilerim çocuklar burada şahane anılar biriktirir” dedi.

lal denizli

ÇEŞME’NİN YENİ SPOR ALANLARINA İHTİYACI VAR

Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi’nin  çok uzun yıllardır burada birçok çocuğa ev sahipliği yaptığını ancak ilk defa yenilendiğini belirten  Başkan Denizli; “Burada benim çocukluğum, burada Ilıcamızda yaşayan birçok çocuğumuzun anıları var. Bu anıları koruyarak devam ettirmek bizim en büyük önceliğimiz. Çeşme’mizde tabii ki yeni spor alanları ihtiyacı vardır, bu alanların kamu ile kazandırılması en büyük hedefimiz olacak. Tabii ki var olan ve geçmiş yıllarda yapılanları da dönüştürerek, yenileyerek yine kamuya kazandırmak da çok önemli. Önemli olan anıların sürdürülebilir olması. Ben buna çok inanıyorum. Çeşme nesiller boyu dilden dile dolaşan ve hepimizin anılarının bulunduğu yer. O yüzden burayı komple dönüştürmek yerine var olanları koruyarak genişletmek de birincil önceliğimiz. Tabii ki eksik olunan alanlara da yenileri eklenecek. Bu süre de sonuna kadar katılımcılık esası ile çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve erkeklerimizin fikirlerini, ihtiyaçlarını dinleyerek ilerlemek önceliğimiz. Ayrıca buranın yeniden çocuklarımıza kavuşturulmasında emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve diğer tüm müdürlüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Havaların sıcak olduğu bu zamana yetiştirilmesi için büyük bir çaba sarf ettiler. Dilerim çocuklar burada tıpkı bizlerin biriktirdiği gibi şahane anılar biriktirir. Burası sizin için sonuna kadar keyfini çıkarın.” diye konuştu.

spor tesisi

YENİLENEN TESİSİN ÖZELLİKLERİ

Saha Zemin ve Aydınlatma: Saha zemini, çevresindeki tel örgüler ve aydınlatmalar kapsamlı bir tadilatla yenilendi.

Yeni Üniteler: İdari işler için bir bina ve banyo ile tuvalet barındıran iki konteyner ünite eklendi.

Güvenlik ve Konfor: Tesis, kamera sistemi ile güvenliği sağlanırken, vatandaşların oturabilmesi için banklar yerleştirildi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.