76. Emmy Ödülleri’nde Baby Reindeer’a 4 ödül birden

Televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri’nin 76.’sı dün gece sahiplerini buldu. Mini dizi Baby Reindeer, 4 ödüle birden layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
76. Emmy Ödülleri’nde Baby Reindeer’a 4 ödül birden

Dün gece düzenlenen 76. Emmy Ödül töreninde en başarılı yapımlar ödülle taçlandırıldı. Son döneme damgasını vuran ve global dizi/film sektöründe çok konuşulan mini dizi Baby Reindeer’da bu törende ödülleri topladı. Dizinin başrol oyuncusu ve aynı zamanda senaristi olan Richard Gadd’in hayat öyküsünden esinlenilerek ortaya koyulan bu başarılı proje 76. Emmy Ödülleri’nde 4 ana dalda ödül almaya hak kazandı.

76. EMMY ÖDÜLLERİ’NDE 4 ÖDÜL

Richard Gadd’in aynı isimli tek kişilik otobiyografik gösterisinin uyarlaması olan kara mizah, drama ve gerilim türündeki mini dizi Baby Reindeer, 76. Emmy Ödülleri’nde 4 ana dalda ödül aldı. Baby Reindeer’ın ödül aldığı alanlar:

En İyi Mini Dizi veya En İyi Antoloji Dizisi Ödülü

Mini Dizi kategorisinde En İyi Aktör Ödülü: Richard Gadd

En İyi Senaryo Ödülü: Richard Gadd

En İyi Drama Dizi Ödülü

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Jessica Gunning

baby reindeer

BABY REİNDEER DİZİSİ HAKKINDA

Baby Reindeer, İskoç kara mizah türünde bir drama ve gerilim mini dizisidir. Richard Gadd'ın yazıp başrolünü üstlendiği bu yapım, Gadd'ın kendi otobiyografik tek kişilik gösterisinden uyarlanmıştır. Dizi, Gadd'ın yirmili yaşlarında maruz kaldığı gerçek bir takip edilme ve cinsel saldırı deneyimlerine dayanarak, yaşadığı travmatik olayları işliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.