Alien: Romulus'un konusu nedir? Alien: Romulus bir devam filmi mi?

Alien: Romulus filmi hakkında detaylar merak konusu oldu ve sinemaseverler tarafından takip ediliyor. Biz de bu bilimkurgu korku filmine dair detayları derledik. Peki Alien: Romulus'un konusu nedir? Alien: Romulus bir devam filmi mi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 16:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
Alien: Romulus'un konusu nedir? Alien: Romulus bir devam filmi mi?

Alien: Romulus filminin konusu ve devam filmi olup olmadığı merak edildi. Biz de sizin için film hakkında merak edilenleri araştırdık. Peki Alien: Romulus'un konusu nedir? Alien: Romulus bir devam filmi mi? Detaylar haberimizde…

Alien: Romulus'un konusu nedir?

Alien: Romulus, yakında vizyona girecek bir Amerikan bilimkurgu korku filmidir. Bu yapım, Alien serisinin yedinci halkasını oluşturur ve Alien (1979) ile Aliens (1986) arasında geçen bağımsız bir ara film olarak tasarlanmıştır. Film, Fede Álvarez ve Rodo Sayagues tarafından kaleme alınmış olup, Scott Free Productions ve Brandywine Productions tarafından üretilmiştir. Başrollerinde Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu'nun bulunduğu bu yapım, merakla beklenmektedir.

alien: romulus

Filmin, 20th Century Studios tarafından 16 Ağustos 2024'te sinemalarda yayınlanması bekleniyor. Alien (1979) ve Aliens (1986) arasındaki dönemde geçen hikaye, terkedilmiş bir uzay istasyonunda temizlik yaparken en korkunç uzaylı yaşam formuyla karşılaşan bir grup genç uzay kolonisti etrafında gelişiyor.

Alien: Romulus bir devam filmi mi?

"Alien: Romulus, kısa süre içinde sinemalarda yer almaya hazırlanan bir Amerikan bilimkurgu korku filmi olup bu yapım, Alien serisinin yedinci halkasını oluşturur ve Alien ile Aliens arasındaki dönemde geçen bağımsız bir ara hikaye olarak tasarlanmıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.