BirGün’lük Festival coşkusu İzmir’de

Duman, Pinhani, Jehan Barbur, Deniz Göktaş, Erdal Güney, Ozan Çoban & Güneş Demir ve İdil Meşe'nin sahne alacağı BirGün'lük Festival İzmir'de müzik severlerle buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 12:58
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
BirGün’lük Festival coşkusu İzmir’de

BirGün gazetesinin düzenlediği unutulmaz "BirGün'lük Festival", uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor. Duman, Pinhani, Jehan Barbur, Deniz Göktaş, Erdal Güney, Ozan Çoban & Güneş Demir ve İdil Meşe'nin sahne alacağı BirGün'lük Festival İzmir, 25 Ekim'de Alsancak'taki Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşecek. 

"Biz hazırız, yeniden bir aradayız" ifadeleriyle çağrı yapan festivalin biletleri Biletix ve Bubilet sitelerinden alınabilecek.

Festivla çağrısı ise şu şekilde: 

“Zor günlerde bir umut havası solumak, hep birlikte seslerimizi birleştirmek için yeniden bir aradayız. Kadınlarla, gençlerle, memleketin inadına gülümseyen yüzleriyle hep beraber şarkılar söyleyerek… Hepinizi bekliyoruz.  BirGün’lük Festivalimizde yanımızda olacak tüm sanatçı dostlarımıza, dayanışma gösteren her bir destekçimize çok teşekkür ederiz.  Biz hazırız, yeniden bir aradayız. O zaman haydi! #SeslerimiziBİRleştirelim”

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.