Bu hafta vizyondaki filmler: 8 farklı filmle sinema keyfi

Bu hafta Türkiye’deki sinema salonlarında, çeşitli türlerdeki filmler izleyicilere sunulacak. Korku ve gerilimden aksiyona ve animasyona kadar geniş bir yelpazede, ikisi yerli toplam sekiz film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 15:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu hafta vizyondaki filmler: 8 farklı filmle sinema keyfi

Sinema dünyasının nabzı bu hafta hızla atıyor. Birbirinden ünlü yönetmenlerin ve oyuncuların imzasını taşıyan filmler, beyaz perdede yerini alıyor. Peki, bu hafta vizyona girecek filmler hangileri? Bu hafta vizyona giren filmlerle ilgili merak ettiğiniz tüm sorularınız cevabı haberimizde.

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

Harold ve Mor Tebeşir

Harold ve Mor Tebeşir

Başrollerinde Zachary Levi, Zooey Deschanel ve Jemaine Clement'in yer aldığı "Harold ve Mor Tebeşir", Carlos Saldanha'nın yönetmenliğinde sinemaseverlerle buluşacak. Karikatürist Crockett Johnson'ın sevilen çocuk kitabından uyarlanan bu film, mor tebeşiriyle çizdiği her şeyi gerçek hayata taşıyan Harold'ın, fantastik dünyadan fiziksel dünyaya geçiş sürecinde yaşadığı olayları konu alıyor.

Geber!

Geber!

Aksiyon ve gerilim tutkunlarının ilgisini çekecek olan "Geber!", Lakshya, Raghav Juyal ve Tanya Maniktala'nın başrol oynadığı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Nikhil Nagesh Bhat'ın yönetmenliğini üstlendiği bu ABD-Hindistan ortak yapımı film, ordu komandosunun, sevdiği kadının zorla başka biriyle evlendirilme tehdidi üzerine çıktığı tehlikeli yolculuğu anlatıyor.

tuzak

Tuzak

Josh Hartnett, Ariel Donoghue ve Saleka Shyamalan'ın rol aldığı "Tuzak", M. Night Shyamalan'ın yönetmenliğinde çekildi. Film, bir baba ve kızının bir konser sırasında karanlık ve talihsiz bir olayın ortasında kalmalarını ve bu durumun etkilerini odağa alıyor.

Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas

Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas

Yoondong Oh ve Geun Min'in yönetmenliğinde hazırlanan müzikal film "Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas", dün sinemaseverlerle buluştu. Güney Koreli pop grubu Blackpink'in Born Pink konser turunu konu alan bu yapım, sınırlı bir süre sinemalarda gösterimde olacak.

Biraz Yağmur Yağmalı

Biraz Yağmur Yağmalı

Qiu Yang'ın yönettiği "Biraz Yağmur Yağmalı", ABD, Çin, Fransa ve Singapur ortak yapımı olarak dikkat çekiyor. Film, 40 yaşındaki bir kadının yaşamındaki önemli olayları ve bu süreçte yaşadığı dönüşümü beyaz perdeye taşıyor.

Benim Uçan Dev Maceram

Benim Uçan Dev Maceram

Peru yapımı "Benim Uçan Dev Maceram", bir grup arkadaşın Nazca kültüründen efsanevi devlerin yardımıyla ailelerini bulmak için çıktıkları maceralı yolculuğu konu alıyor.

Bu Haftanın Korku Filmleri

Velhan

Velhan

Anastasiya Budakva'nın yönettiği "Velhan", üç genç kız arkadaşın eve dönerken kendilerini Velhan cinlerinin hedefi olarak bulmalarını ve bu korkutucu deneyimlerini ele alıyor.

Enasar Sirayet-i Cin

Enasar: Sirayet-i Cin

Enes Hakan Tokyay'ın yönettiği "Enasar: Sirayet-i Cin", bir grup arkadaşın eğlenceli başlayan parti sonrasında içinden çıkılmaz bir korku durumuna düşmelerini anlatan bir devam filmi olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.