Cem Yılmaz 20 yıl sonra müjdeyi verdi: ‘GORA 4 GORA’ ne zaman yayınlanacak?

2004 yılında sinemaseverlerle buluşan G.O.R.A filminin devamı geliyor. Cem Yılmaz, "Üzgünüm, daha fazla bekleyemem" diyerek müjdeli haberi paylaştı. İzleyiciler, GORA 4 GORA filminin ne zaman ve nerede yayımlanacağını merak ediyor. Peki, GORA 4 GORA ne zaman ve nerede yayımlanacak? GORA 4 GORA filminin konusu ve oyuncuları kimler?

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 13:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cem Yılmaz 20 yıl sonra müjdeyi verdi: ‘GORA 4 GORA’ ne zaman yayınlanacak?

G.O.R.A filminin izleyiciyle buluşmasından bu yana 20 yıl geçti. 2004 yılında vizyona giren filmin ardından, kısa bir süre önce Cem Yılmaz "GORA 4 GORA" filminin geleceğini duyurdu. Peki, GORA 4 GORA ne zaman ve nerede yayımlanacak? GORA 4 GORA filminin konusu ve oyuncuları kimler? İşte detaylar...

GORA 4 GORA NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Filmin afişi paylaşan Cem Yılmaz, filmin adının "Gora 4 Gora" olacağını duyurdu. Henüz film yayın tarihiyle ilgili net bir bilgi verilmese de Yılmaz, paylaşımına "20 yıl sonra gelen bir lezzet!" notunu ekledi. Bu durum, filmin 2024 yılında seyircilerle buluşabileceğini düşündürüyor.

gora 4 gora

GORA 4 GORA NEREDE YAYIMLANACAK?

GORA 4 GORA filmi Netflix üzerinden izleyicisi ile 2024 yılı içerisinde buluşacağı düşünülüyor.

GORA 4 GORA FİLMİNİ KONUSU NE?

20 yıl önce yayınlanan G.O.R.A filminde Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Arif karakteri, uzaylılar tarafından kaçırılmıştı, bu da filmin ilerleyen zamanlarda bir seriye dönüşmesine neden olmuştu. 2008'de A.R.O.G yayınlandı ve Arif bu sefer Yontma Taş Devri'ne gitti.

Cem Yılmaz en son Arif V 216 filminde Arif karakterine hayat vermişti. GORA 4 GORA filminin, önceki filmlerle bağlantılı olması bekleniyor, ancak Cem Yılmaz'dan henüz filmin konusu ve oyuncuları ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.