Engin Günaydın ‘Hücreler’ tiyatro oyunu ile İzmir’de

Usta oyuncu Engin Günaydın ‘Hücreler’ adlı oyunu ile İzmirli sanatseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:59
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Engin Günaydın ‘Hücreler’ tiyatro oyunu ile İzmir’de

Usta oyuncu Engin Günaydın’ın yazıp oynadığı ‘Hücreler’ adlı tiyatro oyunu İzmirli tiyatro severler ile buluşacak. 20 Ekim Pazar günü saat 21.00’da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda oynanacak oyunun biletleri 800 TL’den başlıyor. 

Yapımını BKM’nin üstlendiği ve Anadolu Sigorta’nın ana sponsor olduğu HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin sürreel ve ironik hikâyesi.

Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal'ın yönetiminde; oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

“Yalnız değilsiniz, içinizde sizin için çalışan trilyonlarca sizden var” sloganıyla başlayan eserin konu ise Engin Günaydın şöyle anlatıyor, “Oyunumuz insan vücudundaki hücrelerin hayatını anlatıyor. Ana karakterimiz Nejat’ın yaşadığı problemleri, kendi gözünden video olarak izlerken; sahne üstünde de yaşananların Nejat'ın bedenindeki canlı yansımalarını göreceğiz.”

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.