Gelin Takımı filmi ne zaman çıkacak? Gelin Takımı oyuncuları kimler, konusu ne?

Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek, Fırat Çelik ve Mehmet Günsür gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Gelin Takımı" filmine ait bir teaser yayınlandı. Doğa Can Anafarta'nın yönettiği filmin vizyon tarihi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelin Takımı filmi ne zaman çıkacak? Gelin Takımı oyuncuları kimler, konusu ne?

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 14:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin Takımı filmi ne zaman çıkacak? Gelin Takımı oyuncuları kimler, konusu ne?

Sky Films ve Asc Films tarafından üretilen, Doğacan Anafarta'nın yönettiği ve Ayşe Balıbey'in senaryosunu yazdığı “Gelin Takımı” filmi, hem komik sahneleri hem de etkileyici hikayesiyle izleyicilere hem eğlence hem de düşünce sunacak. Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya ve Ecem Erkek gibi ünlü isimlerin başrol oynadığı bu yapım, vizyon tarihi yaklaşırken büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Gelin Takımı filmi ne zaman çıkacak? Gelin Takımı oyuncuları kimler, konusu ne?

GELİN TAKIMI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

GELİN TAKIMI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Doğacan Anafarta'nın yönettiği ve Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya ile Ecem Erkek gibi isimlerin başrolde olduğu "Gelin Takımı" filmi, 18 Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

GELİN TAKIMI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

GELİN TAKIMI KONUSU

Hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin'in düğünü için bir araya gelirler. Düğünden önce arkadaşı Berrin'e bekarlığa veda partisi organize etmeye karar veren Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz isimli iki yakışıklının da aralarına katılmasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan bu eğlenceli kadınlar, beklenmeyen ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında adım adım düğün gününe yaklaşırken kendilerini beklemedikleri bir maceranın içinde bulurlar.

GELİN TAKIMI FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

GELİN TAKIMI OYUNCULARI KİMLER?

Ecem Erkek - Berrin

Nilperi Şahinkaya - Deniz

Şebnem Bozoklu - Selin

Seda Bakan - Ayça

Fırat Çelik - Poyraz

Mehmet Günsür - Akın

Doğan Bayraktar - Görkem

Ayşe Nil Şamlıoğlu - Şenel

Ali Yoğurtçuoğlu - Sinan

Mert Denizmen - Cenk

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.