Görevimiz Tehlike 8 ne zaman çıkacak? Görevimiz Tehlike oyuncu kadrosunda kimler var?

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike 8 filmi, başlangıçta 28 Haziran 2024 tarihinde gösterime girmesi planlanmıştı. Fakat film ileri bir tarihe ertelendi. Peki, Görevimiz Tehlike 8 ne zaman çıkacak? Görevimiz Tehlike oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 14:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Görevimiz Tehlike 8 ne zaman çıkacak? Görevimiz Tehlike oyuncu kadrosunda kimler var?

Hollywood'un adrenalin tutkunu ve sinemaya olan sevgisiyle tanınan ünlü ismi Tom Cruise, yeni bir maceraya hazırlanıyor. Görevimiz Tehlike serisinin son filmi için kolları sıvayan Cruise, dünya çapında çekim mekanlarını ziyaret ediyor. Ancak heyecan dolu bu yolculukta beklenmedik bir engel ortaya çıktı. Film çekimleri bir arıza yüzünden aksadı ve filmin gösterime girmesi ertelendi. Görevimiz Tehlike serisinin tutkulu hayranları ise merakla filmin ne zaman gösterime gireceğini merak ediyor. Peki, Görevimiz Tehlike 8 ne zaman çıkacak? Görevimiz Tehlike oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizin devamında...

Görevimiz Tehlike 8 ne zaman?

2024'ün en heyecanla beklenen filmlerinden biri olan Görevimiz Tehlike 8'in vizyon tarihi, hayranlarını üzecek bir haberle 2025'e ertelendi. Tom Cruise'un başrolünde olduğu bu ünlü casusluk serisinin yeni filmi, Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün doğrudan devamı niteliğinde olacak. Tom Cruise'un karizmatik performansı ve serinin sadık hayran kitlesi, yeni filmin vizyon tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Görevimiz Tehlike serisi, sinemaseverlere büyüleyici bir casusluk macerası sunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Görevimiz Tehlike neden ertelendi?

Tom Cruise'un başrolünde olduğu aksiyon dolu film, başlangıçta 28 Haziran 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak Marvel Studios'un oyuncuların grevi nedeniyle Deadpool 3'ü ertelemesi, Paramount'un da gelecek yılın programında değişiklikler yapmasına sebep oldu.

Bu değişikliklerden biri de 2024'ün en heyecanla beklenen filmlerinden Görevimiz Tehlike 8'in vizyon tarihini neredeyse bir yıl ileri atarak 2025'e ertelemesi oldu. Tom Cruise'un serinin bu yeni filmi için hayranlarının sabrı biraz daha sınanacak gibi görünüyor.

Görevimiz Tehlike 8 konusu

Ethan Hunt, Mission Impossible 7'nin heyecan verici macerasının ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Ajan Hunt ve ekibi, kendilerini tehdit eden yeni tehlikelerle başa çıkmak zorunda kalacaklar.

Bu yeni film, yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin üstlendiği bir prodüksiyon. McQuarrie, önceki başarılarıyla tanınan bir yönetmen olarak, Tom Cruise'un yanı sıra Simon Pegg, Angela Bassett ve Vanessa Kirby gibi usta oyuncuları da kadrosunda bulunduruyor.

Simon Pegg, Star Trek 4 ve Ready Player One gibi yapımlardan tanınan bir isimken, Angela Bassett Bumblebee ve American Horror Story: Apocalypse gibi yapımlarla adından söz ettiriyor. Vanessa Kirby ise Fast and Furious: Hobbs and Shaw ve Mr. Jones gibi filmlerle dikkat çekiyor.

Bu güçlü kadro, Görevimiz Tehlike serisinin sinema tutkunlarını bir kez daha aksiyon dolu bir serüvene sürükleyeceği kesin. Yeni tehlikeler, gizemler ve heyecan verici sahnelerle dolu bu yeni macera, beklenenin üzerinde bir film deneyimi sunmaya aday görünüyor.

Görevimiz Tehlike nerede çekiliyor?

Tom Cruise'un başrolünde olduğu yeni film, şu anda Birleşik Krallık'ta çekimlerine devam ediyor. Senaryoda yapılan değişiklikler hakkında detaylı bilgi bulunmasa da, Cruise'un saçının uzunluğu gibi görsel ipuçları, filmin son filme göre önemli bir zaman atlaması yapabileceğini işaret ediyor.

Görevimiz Tehlike 8 oyuncu kadrosu

İşte Görevimiz Tehlike 8 filminin yönetmeni, senaristleri ve oyuncu kadrosu:

Yönetmen:

Christopher McQuarrie

Senaryo:

Senaryo: Christopher McQuarrie, Erik Jendresen

Başlıca Oyuncular:

Tom Cruise (Ethan Hunt)

Simon Pegg (Benji)

Rebecca Ferguson (Ilsa Faust)

Ving Rhames (Luther Stickell)

Pom Klementieff

Shea Whigham (Jasper Briggs)

Henry Czerny (Eugene Kittridge)

Charles Parnell

Hayley Atwell (Grace)

Angela Bassett

Esai Morales

Janet McTeer

Mariela Garriga

Hannah Waddingham

Rolf Saxon

Nick Offerman

Katy O'Brian

Tramell Tillman

Stephen Oyoung

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.