Güzel Aşklar Diyarı dizisinin başrol oyuncuları belli mi?

Yeni yayın döneminde Kanal D'de izleyicilerle buluşacak olan Güzel Aşklar Diyarı dizisine, Mahsun Kırmızıgül ve Fatih Aksoy'un yapımcılığında dikkat çekici başrol oyuncuları katılıyor. İşte diziye dair merak edilen tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 15:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Güzel Aşklar Diyarı dizisinin başrol oyuncuları belli mi?

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen dizisi Güzel Aşklar Diyarı'nın başrol oyuncularının kim olacağı merak konusu oldu. Biz de sizin için Güzel Aşklar Diyarı dizisinin başrol oyuncularına dair merak edilenleri derledik. Peki Güzel Aşklar Diyarı dizisinin başrol oyuncuları belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

BAŞROL TEKLİFLERİ O İSİMLERE GİTTİ

Mahsun Kırmızıgül, Mucize, Güneşi Gördüm, New York'ta Beş Minare ve Prestij Meselesi gibi başarılı filmleriyle tanınan bir isim olarak, bu kez Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yönetmenlik yapmaya geri dönüyor.

ÖZGÜ KAYA

Diziyi, Boyut Film ile ünlü yapımcı Fatih Aksoy’un MedYapım şirketi ortaklaşa üretilecek. Kapadokya'da çekilecek dizinin başrol oyuncuları olarak daha önce Nilsu Berfin Aktaş ve Caner Topçu'nun isimleri geçiyordu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizideki Arhan karakteri için Burak Berkay Akgül ile, Zeynep karakteri içinse Özgü Kaya ile görüşmeler yapılıyor. Burak Berkay Akgül, geçen sezon yine Kapadokya’da çekilen "Safir" dizisinde rol alırken Özgü Kaya’ya ise bu sezon Kapadokya’da çekilecek "Siyah Kalp" dizisinden teklif gitmişti.

BURAK BERKAY AKGÜL

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.