Hız Tuzağı filminni konusu nedir? İşte Hız Tuzağı oyuncu kadrosu

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Hız Tuzağı filmi, merak uyandıran detaylarıyla dikkat çekiyor. Film, çekim tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Hız Tuzağı filminin konusu nedir? İşte Hız Tuzağı oyuncu kadrosu...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 00:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hız Tuzağı filminni konusu nedir? İşte Hız Tuzağı oyuncu kadrosu

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Hız Tuzağı filmi, sinema tutkunlarının merakla takip ettiği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Film, sadece konusuyla değil, çekim tarihi ve oyuncu kadrosuyla da büyük bir ilgi uyandırıyor. Peki, Hız Tuzağı filminin konusu nedir? İşte Hız Tuzağı oyuncu kadrosu...

Hız Tuzağı filminin konusu

Howard Payne, fidye talep etmek amacıyla bombalı saldırılar düzenleyen ve polis tarafından aranan bir suçludur. Son saldırısında, özel bir bomba yerleştirdiği bir otobüste fidye talep etmektedir. Genç polis memuru Jack Traven, bombanın hızı 50 mil (80 km) altına düşerse patlayacağı otobüsteki yolcuları kurtarmak için çaba gösterir. Ona yardım edecek kişi ise otobüsün şoför koltuğuna geçecek olan Annie Porter'dır. Annie, ehliyeti aşırı hız yüzünden geçici olarak elinden alınmış bir sürücüdür.

Hız Tuzağı oyuncu kadrosu

Filmde, Keanu Reeves'in canlandırdığı genç polis memuru Jack Traven ve Sandra Bullock'un rol aldığı Annie Porter karakteri ön plandadır. Dennis Hopper ise, bombalı saldırılarla şehri tehdit eden suçlu Howard Payne'i canlandırmaktadır. Joe Morton, Jeff Daniels ve diğer oyuncular da kendi rolleriyle filmde dikkat çeken performanslar sergilemişlerdir.

Keanu Reeves - Officer Jack Traven

Dennis Hopper - Howard Payne

Sandra Bullock - Annie Porter

Joe Morton - Capt. McMahon

Jeff Daniels - Det. Harold 'Harry' Temple

Alan Ruck - Stephens

Glenn Plummer - Jaguar Owner

Hız Tuzağı ne zaman çekildi?

Hız Tuzağı, 1994 yılında çekilmiş ve aksiyon sinemasının unutulmaz yapıtlarından biri olarak izleyiciyle buluşmuştur. Jan de Bont'un yönetmenliği ve Graham Yost'un senaryosuyla sinemaseverlere unutulmaz bir aksiyon deneyimi sunuyor.

Hız Tuzağı gişe geliri

Hız Tuzağı filmi, ABD'de oldukça başarılı bir gişe performansı göstermiştir. Gösterime girdiği ilk hafta sonunda ABD'de 14,456,194 dolar gişe geliri elde etmiştir. Toplamda ise ABD içinde 121,248,145 dolar, uluslararası piyasalarda ise 229,200,000 dolar hasılat yaparak toplamda 350,448,145 dolar gelir elde etmiştir.

Hız Tuzağı devam serisi

Hız Tuzağı'nın başarısının ardından Speed 2: Cruise Control adlı bir devam filmi çekilmiştir, ancak ilk filmin etkisi ve izleyiciler üzerinde bıraktığı derin izler her zaman ön planda kalmıştır. Film, aksiyon sinemasının sınırlarını zorlayan sahneleri ve karakter derinliğiyle, sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya devam etmektedir. Hız Tuzağı, aksiyon severlerin ve gerilim tutkunlarının kaçırmaması gereken bir başyapıttır. Her sahnesiyle adrenalin dolu bir yolculuk vaat eden bu film, sinema tarihindeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Hız Tuzağı hangi kanalda?

Hız Tuzağı 21 Temmuz 2024'te TRT 1 ekranlarında yayınlandı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.