Hızlı ve Öfkeli 9 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çekildi?

Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi odağı oldu. 19 Şubat Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan film, serinin dokuzuncu halkası olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölümde, Dom ve ekibi, geçmişlerinden gelen bir tehditle yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenirken, oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Sung Kang, Helen Mirren ve Charlize Theron gibi isimler bulunuyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 filminin oyuncuları kimler ve konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman ve nerede çekildi?

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 09:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hızlı ve Öfkeli 9 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çekildi?

Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, büyük bir merakla bekleniyor. Sinema dünyasının en uzun soluklu serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli, dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Bu filmde, Dom Toretto ve ekibi, Dom'un geçmişinden gelen bir tehditle karşı karşıya kalıyor. Görüntü yönetmenliğini Stephen F. Windon'un üstlendiği filmin başrollerinde Vin Diesel ve Michelle Rodriguez bulunuyor. Hızlı ve Öfkeli 9 filminin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için, Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çekildi sorusunun yanıtları ve detaylar haberimizde...

Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 9 konusu nedir?

Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Ekibi ile yeniden bir araya gelen Dom, kardeşinin lideri olduğu dünyayı yıkacak olan planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çekildi?

Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, 2021 yılında sinemaseverlerle buluştu. İşte filmin çekildiği yerler:

Birleşik Krallık: Londra, Edinburgh

Tayland: Phuket, Krabi

Gürcistan: Tiflis

İspanya: Madrid

Los Angeles, ABD

Tokyo, Japonya

Hızlı ve Öfkeli 9 oyuncuları kimlerdir?

Vin Diesel

Michelle Rodriguez

Jordana Brewster

Tyrese Gibson

Ludacris

Nathalie Emmanuel

John Cena

Sung Kang

Helen Mirren

Charlize Theron

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.