İnsandan Haber Var kitabının imza günü düzenlendi

Gazeteci Efsun Erbalaban Yılmaz'ın 'İnsandan Haber Var' kitabı için Yakın Kitabevi'nde yapılan söyleşi ve imza günü yoğun katılımla gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 16:02
Kaynak: BÜLTEN
İnsandan Haber Var kitabının imza günü düzenlendi

İzmir’de, Yakın Kitabevi’nde düzenlenen “İnsandan Haber Var” söyleşisi ve imza günü, gazeteci Efsun Erbalaban Yılmaz’ın yeni kitabının tanıtımı için bir araya gelen kalabalık bir katılımcı grubuyla yapıldı. Etkinlikte, yazarın eserinde yer alan kahramanlar da yer aldı.

Kitapta yer alan sendromlu çocuklar, Afro Türkler, dezavantajlı gruplar ve kanser hastası yakınları gibi çeşitli kesimlerden temsilciler, kendi hikayelerini paylaşmak üzere bir araya geldi.

Duygulara ortak kitap

Efsun Erbalaban Yılmaz, 30 yıllık gazetecilik kariyerinin birikimlerini eserinde topladığını belirterek, “Hikayesini yazdığınız her insanın hayatını birlikte yaşıyorsunuz. Duygularına ortak oluyorsunuz. Bu kitapta Aziz Sancar gibi gururumuz olan bilim insanları ve Muzaffer İzgü gibi edebiyatçılar da yer alıyor. Hikayelerim Türkiye’de büyük ilgi gördü ve birçok görüntü milyonlarca kez izlendi” dedi.

İzmirli bir gazeteci olarak, şehrindeki insanların hikayelerini aktarmanın kendisine mutluluk verdiğini dile getiren Yılmaz, “Gazeteciliğin zorlukları var ama ben, İzmir’de yaşayanların hayatlarını paylaşma fırsatını yakaladım. Bu insanların hayatına dokunmak benim için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

Etkinlik, katılımcılar arasındaki etkileşimle, farklı yaşamların ve mücadelelerin bir araya gelmesine vesile oldu. Yılmaz, duygu dolu anlar yaşatan bu buluşmaya katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.