Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) konusu nedir? Karanlık Cinayetler oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Karanlık Cinayetler filminin hikayesi ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. 'The Frozen Ground' olarak bilinen bu yapım, bu akşam ilk kez televizyon ekranlarında olacak. Scott Walker’ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği filmde, Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Katherine LaNasa, Radha Mitchell ve 50 Cent gibi ünlü isimler başrol oynuyor. Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) konusu nedir? Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 10:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) konusu nedir? Karanlık Cinayetler oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) filmi, televizyon ekranlarında ilk kez izleyicilerle buluşmak üzere hazırlanıyor. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler merak ediliyor. Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) konusu nedir? Karanlık Cinayetler oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte detaylar...

Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground)

Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground) konusu nedir?

17 kadını kaçırıp öldürmek suçundan 461 yıl hapse mahkum edilen Amerika’nın en azılı serili katillerinden biri olan Robert Hansen’ın gerçek hikayesinden yola çıkıyor. Emekliliğine haftalar kalmış dedektif Jack Halcombe son iki yılda 8 kadının benzer şekilde ortadan kaybolmasının ardında bir seri katil olduğundan şüphelenmektedir. Ancak ortada tek sağlam bir ipucu bile yoktur. Fakat bir gün Cindy isimli genç bir kız arkasında iz bırakmayan katilin elinden son anda kurtulmayı başarır. Dedektif Jack, Cindy ile görüşüp kanıtlar toplamaya çalışmaktadır katil ise Cindy’nin peşindedir. Katili yakalamak için her türlü tehlikeyi göze alan Jack kendini zamana karşı bir yarışın içinde bulur.

Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground)

Karanlık Cinayetler nerede çekildi?

Film, Colorado eyaletinde yer alan ve nüfusu yaklaşık altı bin olan Corbondale ile Snowmass isimli iki küçük yerleşim yerinde çekildi.

Karanlık Cinayetler (The Frozen Ground)

Karanlık Cinayetler oyuncuları kimler?

Nicolas Cage

John Cusack

Vanessa Hudgens

Dean Norris

50 Cent

Katherine LaNasa

Kevin Dunn

Kurt Fuller

Gia Mantegna

Brad William Henke

Matt Gerald

Ryan O'Nan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.