Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdelerini açtı

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 2024-2025 sezonunu ‘Çirkinim İşte Kime Ne!’ adlı çocuk oyunuyla başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 12:30
Kaynak: BÜLTEN
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdelerini açtı

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 2024-2025 sezonuna Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ‘Çirkinim İşte Kime Ne!’ adlı çocuk oyunuyla perdelerini açtı. Yazar Özlem Atasoy Barok’un çirkin ördek yavrusu masalını yeniden yorumlayarak kaleme aldığı, çocuklara evrensel insan haklarını ve hayvan haklarını anlatan ‘Çirkinim İşte Kime Ne!’ çocuk müzikalinin Genel Sanat Yönetmenliğini Zekeriya Hocalar üstlendi. Oyunun kostüm ve dekor tasarımı Karşıyaka Belediyesi çalışanları tarafından gerçekleştirilirken, oyunun müzikleri de Karşıyaka Belediyesi personeli tarafından yapıldı.

KARŞIYAKA’DA HANGİ OYUNLAR SAHNELENECEK?

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, ekim ayında Pinokyo ve Çıkmaz Sokak adlı oyunları da sahneleyecek. Kasım ayından itibaren ise Çiçek Prenses adlı çocuk oyunu ve Batakhane Güzeli isimli yetişkin oyunu tiyatroseverler ile buluşacak.

BAŞKAN ÜNSAL’DAN VATANDAŞA ÇAĞRI

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, vatandaşları oyunlara davet ederek, şunları söyledi: “Göz bebeğimiz Karşıyaka Belediye Tiyatrosu kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu çalışmalarıyla, sahnelediği oyunlarıyla ilçemizin kültür sanat yaşamına değer katıyor. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu sayesinde vatandaşlarımız kaliteli oyunlara kolayca ulaşabilirken çocuklarımız da tiyatro kültürünü tanıyarak ve kazanarak büyüyor. Tiyatromuz her sezon olduğu gibi bu sezonda da birbirinden başarılı oyunlar ile Karşıyakalılara tiyatro şöleni yaşatmaya devam edecek. Tiyatro ekibimize yeni sezonda başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızı oyunlarımıza davet ediyorum.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.