Kınay: Her birimiz Cumhuriyetiz

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye’de sanatçılar ile buluşan Helil Kınay, buluşma sonrasında yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:17
Muhabir: BERKAY ERDEN
Kınay: Her birimiz Cumhuriyetiz

Düzenlediği etkinlik ile birçok sanatçıyı bir araya getiren Karabağlar Belediyesi, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. “Yaşasın Cumhuriyet” isimli gösteri için Orhan Aydın, Metin Coşkun, Dengin Ceyhan ve Gülcan Altan ile bir araya gelen Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, gerçekleşen buluşmada sanatçılara teşekkür ederek; Cumhuriyetin önemine vurgu yaptı.

Belediye binasında sanatçılar ile gerçekleştirdiği buluşma sonrasında Cumhuriyetin 101’inci yaşını kutlayan Kınay, şu ifadeleri aktardı: “Yaşasın Cumhuriyet! Dün akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız kapsamında belediye binamızdaki Muzaffer İzgü Salonumuzda, kıymetli sanatçılarımız; Orhan Aydın, Metin Coşkun, Dengin Ceyhan ve Gülcan Altan katılımı ile düzenlediğimiz ‘Yaşasın Cumhuriyet’ isimli müzikli gösteride bir araya geldik. Bizlere keyif dolu anlar yaşatan ve Cumhuriyet coşkumuza ortak olan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Bizim nefesimiz ve soluğumuz Cumhuriyet… Bu yüzyıllarca devam edecek. Kimsesizlerin kimsesi cumhuriyetimizin 101. yaşı kutlu olsun. Cumhuriyet biziz, her birimiz Cumhuriyetiz…”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.