Kurban Bayramı konser programı belli oldu: Bayramda hangi ünlü nerede sahneye çıkacak?

Kurban Bayramı yaklaşırken, ünlülerin bayramda sahne alacağı yerler belli oldu. Oteller hazırlıklarını tamamlarken, tatilin 9 gün olması bekleniyor. Peki, hangi ünlü kim, nerede sahneye çıkacak?

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 15:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kurban Bayramı konser programı belli oldu: Bayramda hangi ünlü nerede sahneye çıkacak?

Okulların kapanacağı 14 Haziran tarihini takip eden Kurban Bayramı, 15 Haziran'da arife günüyle başlayıp 16-17-18 ve 19 Haziran günlerini kapsıyor. Turizmcilerin yaz tatilinin başlangıcı olarak gördüğü bu dönemde, özellikle Antalya ve Kıbrıs gibi destinasyonlarda birçok otelde ünlü isimlerin sahne alması bekleniyor. Bazı sanatçılar ise bayram tatili boyunca birden fazla konser verecek. Peki, bayramda hangi ünlü nerede sahne alacak?

kurban bayramında hangi ünlü nerede konser verecek

AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI

Kurban Bayramı, 14 Haziran'da Almanya'nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası ile çakışacak. Bu durum, özellikle Almanya ve Avrupa genelinde turist yoğunluğunda bir düşüş öngörülmesine neden olabilir. Ancak, bu döneme denk gelen bayram tatilinde, iç turizmi canlandırmak adına birçok otel Türkiye'de tatil yapacak yerli turistlere yönelik özel programlar ve etkinlikler düzenleyerek boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Kurban Bayramı, turizmcilerin yüksek sezon olarak gördüğü yaz tatilinin başlangıcına denk geldiği için, özellikle Antalya ve Kıbrıs gibi popüler destinasyonlarda birçok otelde ünlü sanatçılar sahne alacak. Bazı sanatçılar, bayram tatili boyunca farklı mekanlarda birden fazla konser verecek.

kurban bayramında hangi ünlü nerede konser verecek

BAYRAMDA HANGİ ÜNLÜ NEREDE KONSER VERECEK?

Kurban Bayramı'na özel olarak Türkiye'nin çeşitli tatil bölgelerinde birbirinden ünlü sanatçıların konserleri düzenlenecek.

Kemer ilçesinin Göynük bölgesinde Serdar Ortaç, Melek Mosso ve Berkay sahne alacakken, Tekirova'daki otellerde Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Oğuzhan Koç, Ayta Sözeri ve Derya Uluğ gibi isimler performans sergileyecek.

Kiriş'teki otellerde ise Cinema Scoppa, Malambo, Inna, Dolls by Rapid ve Pop Corn Circus gibi farklı tarzlardaki sanatçılar dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak.

kurban bayramında hangi ünlü nerede konser verecek

Çamyuva'daki otellerde Burcu Güneş, Ece Seçkin ve Erkan Güleryüz sahne alırken, Lara-Kundu'daki otellerde Bülent Serttaş, Şevval Sam, Ömür Gedik, Ege ve İnna gibi isimlerin konserleri düzenlenecek.

Manavgat ilçesinin Side bölgesinde Işın Karaca, Rubato, Volkan Konak, Pamela, Ziynet Sali ve Sakiler gibi ünlü sanatçılar izleyicilerle buluşacak.

Belek'teki otellerde Doğuş, Cabakcor, Dj Funky, Berna Öztürk, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ve Özgün gibi isimler performans sergileyecek.

Alanya'da Fettah Can, Funky-C, Öykü Gürman, Berna Öztürk, Sevcan Orhan, Gökhan Tepe ve Oğuzhan Koç'un konserleri düzenlenecek.

kurban bayramında hangi ünlü nerede konser verecek

Bodrum'da Anadolu Ateşi, Ebru Yaşar, Umut Açıkgöz, Ömür Gedik, Teachers Band ve Madam Arabesk gibi isimler sahne alırken, Marmaris'te İskender Paydaş, Ece Seçkin, Mustafa Ceceli, Necati ve Saykolar gibi sanatçılar dinleyicilerle buluşacak.

Gazimağusa'daki otelde Gülden, Girne'deki otellerde Gökhan Tepe, Levent Yüksel, Zeynep Bastık, Funda Arar, Linet, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş gibi ünlülerin konserleri düzenlenecek.

Kuzey Kıbrıs'taki Bafra bölgesinde Gülşen, Berdan Mardini, Sakiler, Hadise, Sevcan Orhan ve Emre Altuğ gibi isimler sahne alacakken, İskele'deki otellerde Murat Boz, Fatih Ürek, Volkan Konak, Aleyna Tilki ve Koray Avcı'nın konserleri düzenlenecek.

kurban bayramında hangi ünlü nerede konser verecek

Lefkoşa'daki otelde ise Ziynet Sali hayranlarıyla buluşacak.

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde Hadise,

İzmir'de ise Ajda Pekkan konser verecek.

Diğer illerdeki konserler arasında Aydın Didim'de Bülent Serttaş, Erdinç Erişmiş, Ayhan Sicimoğlu. Mersin'de Öykü Gürman, Silifke'de Seda İnan, Savaş Korkmaz, Yılmaz Morgül, Sevda Hummadi. Afyon ve Sapanca'da Deha Bilimlier ve Selen Servi. Yalova'da Ekin Uzunlar, Sakiler ve Hüsnü Şenlendirici yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.