Maria filmi konusu ne? Maria filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Emmy ödüllü aktör Haluk Bilginer ve ünlü yıldız Angelina Jolie, Pablo Larrain'in yönettiği 'Maria' adlı filmle yeniden dikkatleri üzerine çekti. 81. Venedik Film Festivali'nde prömiyeri yapılacak olan bu yapımın konusuyla ilgili detaylar ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler merak ediliyor. İşte 'Maria' filmi ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 12:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
Maria filmi konusu ne? Maria filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Emmy ödüllü Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’nin başrol oynadığı, Pablo Larrain tarafından yönetilen "Maria" filmi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Sinema tutkunlarının ilgiyle beklediği bu yapım, Pablo Larrain'in yönetmenliğinde ve Haluk Bilginer ile Angelina Jolie'nin rol aldığı bir projedir. "Maria" filmi bu yılki festivalde ilk gösterimini yapacak. Peki, Maria konusu ne? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte filmle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

maria filmi konusu

MARİA FİLMİ KONUSU

Efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde, sopranonun Paris'te izole bir şekilde geçirdiği hayatının son yıllarına odaklanılıyor. Amerika doğumlu Yunan soprano Maria Callas, 20. yüzyılın en tanınmış ve en etkili opera sanatçılarından biriydi. Pek çok eleştirmen onun bel canto tekniğini, geniş sesini ve dramatik performanslarını över ve müzikal ve dramatik yeteneği ona La Divina lakabını kazandırır.

MARİA FİLMİ OYUNCU KADROSU

"Maria" filminde Angelina Jolie ve Haluk Bilginer’in yanı sıra, Valeria Golino, Kodi Smit-McPhee, Pierfrancesco Favino ve Alba Rohrwacher gibi isimler de rol alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.