Massive Attack ne zaman kuruldu? Üyeleri kimdir?

Sevilerek dinlenen Massive Attack grubu hakkında arama motorlarında arattığınız “Massive Attack ne zaman kuruldu? Üyeleri kimdir?” sorularını sizler için araştırdık. Merak ettiğiniz her şey ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 17:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Massive Attack ne zaman kuruldu? Üyeleri kimdir?

Massive Attack, çok sevilen bir İngiliz müzik grubudur. Sizler için Massive Attack merak ettiklerinizi araştırdık. Peki Massive Attack ne zaman kuruldu? Üyeleri kimdir?

Massive Attack

1988 yılında Bristol'de kurulan İngiliz müzik grubu Massive Attack, günümüzde Robert "3D" Del Naja, Adrian "Tricky" Thaws ve Grant "Daddy G" Marshall'dan oluşmaktadır. İlk stüdyo albümleri Blue Lines, 1991 yılında piyasaya sürüldü. Albümde yer alan "Unfinished Sympathy", The Guardian'ın 2009'da yayımladığı en iyi şarkılar listesinde 10. sıraya, NME'nin 2014'te yayımladığı en iyi 500 şarkı listesinde ise 63. sıraya yerleşti. Grubun kurucu üyelerinden Andy "Mushroom" Vowles ("Mush"), 1998'de üçüncü stüdyo albümleri Mezzanine'in çıkışından kısa bir süre sonra müzik tarzı konusunda farklı görüşler nedeniyle gruptan ayrıldı. Massive Attack, beş stüdyo albümü ile dünya çapında 13 milyon albüm satışı başarısına ulaşmıştır.

Massive Attack Ne Zaman Kuruldu?

1988 yılında Bristol'de kuruldu.

Massive Attack Üyeleri Kimdir?

Robert Del Naja

Adrian Thaws

Grant Marshall

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.