Maximum Gençlik Festivali İzmir’de gençlerle buluşacak

12 Ekim’de İzmir Tarihi Hava Gazı Fabrikası, kültür, sanat, spor ve müzikle iç içe yaşayan gençler için Maximum Gençlik Festivali'ne ev sahipliği yapacak

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 10:38
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Maximum Gençlik Festivali İzmir’de gençlerle buluşacak

Ekim ayında kültür, sanat, spor ve müzikle iç içe yaşayan gençler, Maximum Gençlik Festivali'nde bir araya gelecek. Festival, İzmir başta olmak üzere üç farklı şehirde düzenlenecek ve gençlere unutulmaz anlar yaşatacak. Festivalde, sevilen sanatçılar Adamlar, Can Ozan, Sufle ve Skapova, gençlerin enerjisi ve coşkusuyla sahne alacak. Program kapsamında İzmir’deki etkinlik 12 Ekim’de İzmir Tarihi Hava Gazı Fabrikası’nda gerçekleşecek.

FESTİVAL PROGRAMI

Sahnede Türkiye'nin sevilen müzik grupları ve sanatçıları yer alacak. Alternatif rock sahnesinin önde gelen isimlerinden Adamlar, etkileyici melodileriyle müzikseverleri coşturacak. Onların hemen öncesinde Can Ozan, dinleyicilere hem duygusal hem de enerjik bir performans sergileyecek. Alternatif pop türlerinde dikkat çeken Sufle, dinleyicilere hem hareketli hem de romantik şarkılar sunacak. Günün başlangıcında ise Skapova, sahne alarak festivale başlangıç yapacak. DJ performansları ve MC katılımları ise festivalin coşkusunu zirveye taşıyacak, gençlerin enerjisini her an yükseltecek.

16.00: Kapı Açılışı

18.45: Skapova

20.00:  Sufle

21.00: Can Ozan

22.25: Adamlar

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.