Narlıdere'de müzisyen buluşmaları başladı

Narlıdere Belediyesi’nce düzenlenen İzmir Müzisyenleri Buluşmaları Berfin Berşe konseri ile başladı. Berşe, Narlıdereliler’e keyifli bir akşam yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:35
Kaynak: BÜLTEN
Narlıdere'de müzisyen buluşmaları başladı

Narlıdere Belediyesi İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünde 5-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği İzmir Müzisyenleri Buluşmaları Berfin Berşe konseriyle başladı. Atatürk Mahallesi’nde yapılan konserin tadını çıkaran Narlıdereliler, Berşe’nin söylediği türkülere eşlik etti.

BERŞE’DEN BAŞKAN UZUN’A TEŞEKKÜR

Konserde konuşan İzmirli Müzisyen Berfin Berşe, yerel müzisyenlere verilen desteğin önemine dikkati çekerek Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Konser, çiçek takdimi ve teşekkür konuşmasının ardından bitti.

NARLIDERE’DE EYLÜL BOYUNCA MÜZİK ZİYAFETİ

Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez yapılan İzmir Müzisyenleri Buluşmaları eylül ayı boyunca devam edecek. Etkinlik boyunca her hafta farklı bir İzmirli müzisyen konser verecek. Bu kapsamda; Soner Bektaş 12 Eylül saat 20.00’de Yukarıköy Meydanı’nda, Moli 21 Eylül saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda, Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın (DUO) ise 26 Eylül saat 20.00’de Sahilevleri Bakü Parkı’nda Narlıdereliler ile bir araya gelecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.