Netflix'te en çok izlenen 5 film

Netflix'te en çok izlenen 5 filmi sizler için derledik. Gelin detaylara birlikte bakalım

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 16:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Netflix'te en çok izlenen 5 film

Netflix dizi, film ve belgesel türlerinin yer aldığı geniş izleyici kitlesine sahip programdır. Bu haberimizde sizler için Netflix'te en çok izlenen 5 filmi derledik. Detaylar ise haberimizin devamında...

NETFLİX'TE EN ÇOK İZLENEN 5 FİLM

1- RED NOTİCE

Interpol tarafından çıkarılan kırmızı bültenle, dünyanın en tehlikeli suçlularını yakalamak için harekete geçen FBI ajanı John Hartley (Dwayne Johnson) etrafında şekilleniyor. Hartley, dünyanın en çok aranan sanat hırsızı "Fil" (Gal Gadot) peşindeyken, onun izini sürmek için bir başka ünlü sanat eseri hırsızı olan Nolan Booth (Ryan Reynolds) ile beklenmedik bir iş birliğine girmek zorunda kalır. Üçlü, dans pistlerinden uzak hapishanelere ve vahşi ormanlara kadar süren tehlikeli ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkar. Her ne kadar birlikte çalışmaktan hoşlanmasalar da, bu büyük soygunun ortasında birbirlerine destek olmaktan başka çareleri kalmaz.

2 - DON'T LOOK UP

Kate ve Randall, Dr. Oglethorpe'un yardımıyla bir medya turuna çıkar. Yolculukları, umursamaz Başkan Orlean ve onun özel kalem müdürü olan oğlu Jason'ın ofisinde başlar. Ardından, Brie ve Jack tarafından sunulan popüler sabah programına katılırlar. Kuyruklu yıldızın Dünya'ya çarpmasına sadece altı ay kalmışken, halkın dikkatini çekmeye çalışmak ve bu acil durumu gündeme getirmek, trajikomik bir mücadeleye dönüşür. Kate ve Randall, dünyayı göğe bakmaya nasıl ikna edeceklerini bulmak zorundadır.

3- THE ADAM PROJECT

Kazara geçmişe düşen Adam, burada kendi 12 yaşındaki hâliyle karşılaşır. İkili, geleceği kurtarma mücadelesi verirken, geçmişin ve geleceğin kesişiminde aksiyon dolu bir serüvene atılırlar.

4- BIRD BOX

Bird Box, dünyayı kasıp kavuran gizemli bir güç yüzünden büyük bir felaketin eşiğine gelir. Bu güç, onu gören insanların kendilerini öldürmesine neden olmaktadır. Bu kaosun ortasında kalan Malorie, hem aşkı hem umudu hem de yeni bir hayat fırsatını arar. Ancak işler onun istediği gibi gitmez. Malorie, iki küçük çocuğuyla birlikte hayatta kalmak için, sığınabilecekleri tek yer olan tehlikeli bir nehir boyunca kaçmak zorundadır.

5- DÜNYAYI ARDINDA BIRAK

Dünyayı Arkanda Bırak filmi, lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına çıkan bir ailenin tatilinin, bir siber saldırının tüm cihazlarını bozması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle nasıl tekinsiz bir hale geldiğini konu alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.