Sarı mektuplar filmi çok yayında! İşte filmin dev oyuncu kadrosu!

Ünlü yönetmen İlker Çatak'ın heyecanla beklenen yeni filmi "Sarı Mektuplar" (Yellow Letters), Almanya'da tamamlandı. Film, Derya ve Aziz çiftinin bir gece içinde işlerini kaybetmeleriyle hayatlarının nasıl değiştiğini anlatıyor. İşte filmin dev oyuncu kadrosu!

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 10:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sarı mektuplar filmi çok yayında! İşte filmin dev oyuncu kadrosu!

Heyecanla beklenen film sarı mektuplar çok yakında yayında! Çekimleri tamamlanan filmin oyuncuları merak konusu haline geldi. Sizler için araştırdık. Sarı mektuplar filmi çok yayında! İşte filmin dev oyuncu kadrosu!

SARI MEKTUPLAR FİLMİ

SARI MEKTUPLAR FİLMİ

Çekimleri Almanya'da gerçekleşen film, Derya ve Aziz çiftinin bir gecede işlerini kaybetmesiyle birlikte değişen hayatlarını konu ediniyor.

İlker Çatak'ın önceki filmi "Öğretmenler Odası" (Das Lehrerzimmer), Uluslararası En İyi Film dalında Oscar adaylığı kazanmıştı. Çatak'ın senaryosunu Ayda Meryem Çatak ve Enis Köstepen ile birlikte yazdığı "Sarı Mektuplar" filmi, Türkiye'yi konu almasına rağmen çekimleri Türkiye'yi temsil eden iki farklı Alman şehrinde gerçekleşti.

SARI MEKTUPLAR FİLMİ KONUSU 

Ünlü bir oyuncu olan Derya ve Ankara'daki bir üniversitede dramatik sanatlar profesörü olan Aziz'in işlerini kaybetmeleri üzerine, ergenlik çağındaki kızlarıyla birlikte Aziz'in İstanbul'daki ailesinin yanına taşınmaları ve bu durumun mahremiyetlerini tehlikeye atarak evliliklerini baskı altına almasını konu alıyor.

ÖzgüNamal

SARI MEKTUPLAR OYUNCU KADROSU

Deadline'dan Box Office Türkiye'ye göre, Ingo Fliess'in yapımcılığını üstlendiği "Sarı Mektuplar" filminde Özgü Namal ve Tansu Biçer başrolleri paylaşıyor. Çiftin 13 yaşındaki kızları Ezgi'yi Leyla Cabas canlandırırken, oyuncu kadrosunda Gizem Erdem ve İpek Bilgin de yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.