Şeytan Marka Giyer konusu nedir, oyuncuları kimler?

Meryl Streep, Emily Blunt ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı 2006 yılında vizyona giren ve ikonikleşen "Şeytan Marka Giyer" filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 15:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Şeytan Marka Giyer konusu nedir, oyuncuları kimler?

Meryl Streep, Emily Blunt ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı "Şeytan Marka Giyer" filmi güçlü kadrosu ve moda dünyasına keskin bir bakış açısı sunan bu yapıt, izleyicilerin beğenisini kazanmış kült bir film olarak öne çıkıyor. Peki, Şeytan Marka Giyer filminin konusu nedir? Şeytan Marka Giyer filminin oyuncuları kimdir?

Şeytan Marka Giyer filminin konusu nedir?

2006 yapımı bu film, döneminde ve günümüzde büyük ilgi gören bir yapımdır. Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci ve Adrian Grenier gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı film, moda dünyasına odaklanmaktadır. New York'ta sevgilisi Nate ile yaşayan Andrea, sıradan bir hayat sürmektedir ve moda konusunda pek ilgili değildir; aslında gazetecilik yapmayı hayal eder. Ancak ünlü Runway moda dergisine başvurur ve 2. asistan olarak işe alınır. Andrea'nın patronu Miranda, oldukça sert ve kuralları olan biridir. Andrea'nın bu zorlu ortamda başarılı olamayacağı düşünülse de o pes etmez. Tarzında büyük değişiklikler yaparak ve ortama uyum sağlayarak kendini kanıtlamaya çalışır. 1. asistan Emily'nin dikkati bu değişimden kaçmaz. Andrea, artık Miranda'nın evine kadar gidip onun kişisel işlerini bile halletmeye başlar, Miranda'nın kızları için Harry Potter'ın yeni basımını bile bulur. Miranda, Andrea'nın başarısının farkına varır ve onun potansiyelini takdir eder. Paris'teki defile için heyecanlı olan Emily, maalesef bir kaza geçirir ve oraya gidemez duruma düşer. Miranda, son dakikada Andrea'yı yanına alarak Paris'e gitmeye karar verir. Andrea, başta istekli olmasa da bu büyük fırsatı kaçırmamak için kabul eder. Ancak işinde ilerlerken, sevgilisi ve arkadaşlarından uzaklaştığının farkına varır. Paris'e gittiklerinde, bu lüks ve yoğun ortamda kendini yabancı hisseder. Moda dünyasının diğer yüzüyle yüzleşir ve kendi değerlerini sorgular. Sonunda, bu dünyaya ait olmadığını anlar ve istifa etme kararı alır. Film, moda dünyasının iç yüzünü gözler önüne sererken, başarı, kimlik arayışı ve kişisel gelişim gibi temaları ele alır.

Şeytan Marka Giyer filminin oyuncuları


Anne Hathaway  - Andrea 'andy' Sachs
Meryl Streep -  Miranda Priestly
Emily Blunt -  Emily Chalton   
Stanley Tucci  - Nigel
Adrian Grenier -  Nate
Tracie Thoms -  Lily
Gisele Bündchen  - Serena


 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.