Sinem Kobal oyunculuğa geri dönüyor: Her Şeyin Başı Merkür filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sinem Kobal, hafızalara kazınan Selena dizisiyle tanınan ve kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra setlere ara vermişti. İki kız çocuğu annesi olan Kobal, beklenmedik bir kararla oyunculuk kariyerine geri dönme kararı aldı. Seyircilerin merakla beklediği bu dönüş, Kobal'ın 7 yıl aradan sonra yeniden ekranlara döneceği haberini beraberinde getirdi. Peki, Her Şeyin Başı Merkür filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 15:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sinem Kobal oyunculuğa geri dönüyor: Her Şeyin Başı Merkür filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Sinem Kobal, uzun bir aranın ardından oyunculuk kariyerine geri dönüş yapma kararı aldı. Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra sinema dünyasından uzak kalan Kobal, şimdi yeni bir film projesiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önceki haftalarda konuk oyuncu olarak yer aldığı "Karşılamalar" dizisinin ardından, şimdi ise başrolde yer alacağı "Her Şeyin Başı Merkür" filmiyle izleyicilerle buluşacak. Peki, Her Şeyin Başı Merkür filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Her Şeyin Başı Merkür film

Her Şeyin Başı Merkür filmi konusu?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayşe Balıbey'in aynı adı taşıyan kitabından uyarlanacak olan astrolojik komedi filmi, savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan Elif'in eğlenceli öyküsünü anlatacak. Sky Film'in yapımcılığını üstleneceği proje için senaryo yine Ayşe Balıbey tarafından kaleme alınacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturacak. Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan film, merakla bekleniyor.

Her Şeyin Başı Merkür film

Her Şeyin Başı Merkür filmi oyuncuları kimler?

Sinem Kobal'ın yedi yıl aradan sonra setlere dönmesi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. "Her Şeyin Başı Merkür" filminin, ilgi çekici konusu ve seçkin oyuncu kadrosuyla dikkat çekeceği öngörülüyor. Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan filmde Kobal'ın partneri henüz belirlenmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.