Sinemada bu hafta… Vizyona girecek filmler neler?

Sinema salonlarında 25 Ağustos Cuma günü vizyona girecek filmleri, sinemaseverler için derledik… İşte bu hafta vizyona girecek filmlerin listesi…

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Sinemada bu hafta… Vizyona girecek filmler neler?

Sinema salonlarında bu hafta bilim-kurgudan aksiyona, korkudan drama ve gerilimden animasyona farklı türlerde, iki yerli toplam 8 film vizyona girecek.

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, Otoban Katilleri, Uzay Köpekleri, Efsunla 3: Muska, Gezegenler Savaşı, Katili Yakalamak, Gran Turismo, Drakula: Son Yolculuk ve Kelebek Görüşü gibi filmler sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

OTOBAN KATİLLERİ

"Otoban Katilleri," yönetmen Tolga Kadıoğlu tarafından yönetilen ve Korkut Çözer, Muhammet Mustafa Karademir, Barış Hacıhan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı bir aksiyon-gerilim filmi. 2006 yılında yaşanmış gerçek bir hikâyeden uyarlanan film, kiraladıkları arabayla yolculuk ederken ölüm saçmasını konu ediniyor. Araba kiralayarak yola çıkan iki kişi, otoyol kenarındaki dükkanları ve benzin istasyonlarının tezgahtar­larını gasp ederek pompalı tüfekle öldürürler. Ağır uyuşturucu etkisi altında olan ikili, güney sınırından yurt dışına çıkma planları kurmaktadırlar. Hayatlarından kesitler de gördüğümüz ikili, kendilerinden geçmiş ve sadece para edinmeye odaklanarak gözü dönmüş halde önlerine çıkan insanları öldürmekte sakınca görmemektedirler.

UZAY KÖPEKLERİ

Bilim kurgu türündeki "Uzay Köpekleri," sinemaseverleri galaktik bir maceraya sürüklüyor. Jason Murphy yönetmenliğindeki bu film, Myron Donley, Riley Madison Fuller, Elijah Green gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Filmin konusu, uzay gemilerini tamir ederken UFO avcılarından kaçmak için köpeğe dönüşen üç uzaylının, bir aileden yardım alarak gezegenlerine dönme çabasını konu ediniyor. İki küçük çocuk ve ebeveynleri, uzay gemilerini tamir ederken yerel bir UFO avcısının pençelerinden kaçmak için arkadaş canlısı köpeklere dönüşen üç uzaylıya yardım eder.

EFSUNLA 3: MUSKA

Efsunla 3: Muska filmi, yönetmenliğini Uğur Kaplan’ın üstlendiği Türk yapımı bir korku filmi. Filmde, gibi oyuncuları ile gerilim dolu anlar yaşatıyor.

Efsunlu 3: Muska, bir hastanede meydana gelen gizemli olayları araştıran genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir gazeteci olan Ebru, yeni bir haberin peşine düşer. Bir ruh sağlığı merkezinde çalışan kadın hastabakıcıların gizemli bir şekilde kaybolduğunu öğrenen Ebru, olayı araştırmaya karar verir. Bu amaçla bir plan yapan Ebru, ruh sağlığı merkezini yakından incelemek için orada hastabakıcı olarak işe başlar. Planının işe yaradığını düşünen Ebru, çok geçmeden kendisini bir hasta olarak bulur. Artık o da tıpkı diğer hastalar gibi tedavi görmeye başlar. Ancak Ebru’nun bir ipucu olabileceğini düşünerek Kerem’e paylaştığı fotoğrafın detaylı incelenmesi sonucu, ruh merkezinin geçmişinde yaşanan sırlarla dolu olayların gizemi gün yüzüne çıkar.

GEZEGENLER SAVAŞI

Bilim kurgu türündeki son yapım "Gezegenler Savaşı," izleyicileri muhteşem bir galaktik maceranın içine çekiyor. Frant Gwo ve Erlendur Sveinsson’un yönetmenliğinde çekilen film Andy Lau, Jing Wu ve Hao Fenggibi deneyimli oyuncuları kadrosunda barındırıyor.

Film, yok olmaya doğru giden dünyadan yerleşilecek yeni gezegenlere doğru tehlikeli seyahatlerin yapıldığı bir gelecekte, dünyanın kurtarılması için sarf edilen son çabayı anlatıyor.

KATİLİ YAKALAMAK

Aksiyon dolu son yapım "Katili Yakalamak," izleyicileri karmaşık bir suç öyküsünün içine çekiyor. Damián Szifrón’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, Shailene Woodley, Ben Mendelsohn ve Ralph Ineson gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda ağırlıyor.

Filmde, arkasında iz bırakmayan azılı bir seri katilin bulunması için uğraş verilen FBI soruşturmasında yer alan genç dedektif Eleanor'un, katilin düşünce yapısını keşfetmeye başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

GRAN TURİSMO

Adrenalin dolu dünyasını beyaz perdeye taşıyan "Gran Turismo" filmi, hız ve tutkunun buluştuğu bir yapım olarak dikkat çekiyor. Neill Blomkamp’ın yönetmenliğinde çekilen film, Archie Madekwe, David Harbour ve Orlando Bloom gibi yetenekli oyuncuları bünyesinde barındırıyor.

Neill Blomkamp'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, Jann Mardeborough’un olağanüstü oyun yeteneklerini kullanarak profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirişini konu alıyor.

DRAKULA: SON YOLCULUK

André Øvredal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Corey Hawkins, David Dastmalchian, Aisling Franciosi gibi oyuncuların yer aldığı filmde, izleyicileri korku ve gerilime davet ediyor. Bram Stoker'ın ünlü eseri Dracula'nınThe Captain's Log bölümünden uyarlanan film, Karpatya'dan Londra'ya özel bir kargo taşıyan Demeter adlı gemide yaşanan dehşet verici olayları konu ediniyor.

KELEBEK GÖRÜNÜŞÜ

Maksym Nakonechnyi yönetmenlik yaptığı Rita Burkovska, Lyubomyr Valivots, Myroslava Vytrykhovska-Makarn gibi oyuncuların yer aldığı film dram türünde. Maksym Nakonechnyi’nin bu ilk uzun metrajlı filmi, Ukrayna’nın dürüstlük, özgürlük ve gelecek için mücadele eden kadın savaşçılarına adanmış sert bir tanıklık sunuyor.

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.