Uğur Dündar Arena programı yeniden mi başlıyor?

Uğur Dündar, bir döneme damga vuran haber programı 'Arena'nın yeniden ekranlara dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Uğur Dündar Arena programı yeniden mi başlıyor?

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 10:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Uğur Dündar Arena programı yeniden mi başlıyor?

Tecrübeli gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, bir zamanların iz bırakan haber programı 'Arena'nın tekrar ekrana geleceğini müjdeledi.

1992 yılında Show TV'de yayın hayatına başlayan ve geniş bir izleyici kitlesi kazanan 'Arena', Uğur Dündar'ın sunumuyla yeniden izleyicilerle buluşacak.

Arena programı yeniden mi başlıyor?

'Efsane geri dönüyor' diyerek paylaşımda bulunan Uğur Dündar; “Yayınlandığı yıllar boyunca dolandırıcıların, sermayesinde tüyü bitmemiş yetim hakkı olan kamu bankalarını hortumlayanların, devleti soyarak yurt dışına kaçanların, dalavereci zübük politikacıların, vurguncuların, kumpasçıların, halk düşmanı gıda teröristlerinin ve her türlü suç örgütlerinin korkulu rüyası olan efsane program ARENA”yı, siz değerli seyircilerimizin yoğun isteği üzerine, soruşturmacı gazetecilik formatıyla yeniden ekrana getirme kararı aldık...” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.