Yaren Leylek filmi neden vizyondan kalktı? Yapım şirketinden açıklama geldi

Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir'in başrollerinde yer aldığı "Yaren Leylek" filminin vizyondan kaldırıldığına dair yapılan açıklama dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yaren Leylek filmi neden vizyondan kalktı? Yapım şirketinden açıklama geldi

Hande Doğandemir, Buğra Gülsoy ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı 'Yaren Leylek' filmi, 4 Ekim'de izleyicilerle buluştu. Film, genç Adem'in büyükannesinin ve büyük babasının evinde tanıdığı Yaren adındaki leylekle kurduğu dostluğu ve yaşadığı maceraları anlatıyor. Ancak film yapım ekibinin yaptığı açıklamalar ile filmi vizyondan çektiklerini belirtti.

Yaren Leylek filmi neden vizyondan kalktı

YAREN LEYLEK FİLMİ NEDEN VİZYONDAN KALKTI?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yaren Leylek filmi, geçtiğimiz Cuma günü sinemalarda gösterime girdi. Ozan Uzun'un yönettiği film, ilk üç gün içinde toplamda 6 bin 97 izleyiciye ulaşıp 1 milyon 102 bin 288 TL gelir elde etti. Ancak Yaren Leylek'in yapım şirketi Sev Yapım, yaptığı açıklamada filmin vizyondan çekilme kararı aldığını belirtti.

Beklentilerin altında kalan filmin ikinci haftasında izlenme sayısının azaldığı ve sinemalarda yer bulmasının zaten zor olduğu öğrenildi.

Yaren Leylek filmi neden vizyondan kalktı

BAŞKA PLATFORMLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE

SEV Yapım yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aile sevgisini kardeşlik duygusunu, hayvan dostluğunu aşılamaya çalıştığımız filmimiz Yaren Leylek’i dün itibariyle vizyondan ve sinema salonlarından çektiğimizi bildirmek isteriz. Başka tarihlerde ve platformlarda görüşmek üzere… Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”

Yaren Leylek filmi neden vizyondan kalktı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.