Yol Arkadaşım filmi konusu: Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncu kadrosu

Yol Arkadaşım filminin seyirci tarafından merak edilen oyuncu kadrosu ve hikayesi gündemde. Popüler filmler şimdi televizyon ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İlaç sektöründe başarısız olan Onur ve Şeref'in yaşadıklarını konu alan bu filmde yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Yol arkadaşı filmi konusu ne, nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncu kadrosu İşte Yol Arkadaşım filminin oyuncuları ve özeti…

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 10:53
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yol Arkadaşım filmi konusu: Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncu kadrosu

Bu akşam tekrar yayınlanacak olan Yol Arkadaşım filmi, seyircilerin merak ettiği oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemde. Dizilerin yeni bölümlerinin ertelenmesiyle birlikte, izleyiciler filmlere daha fazla ilgi göstermeye başladılar. Oyuncu kadrosunda Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Aslı Bekiroğlu gibi isimlerin yer aldığı Yol Arkadaşım filminin konusu da merak konusu oldu Peki, Yol arkadaşı filmi nerede çekildi? Yol arkadaşım oyuncu kadrosunda kimler var?

Yol arkadaşım filmi konusu

YOL ARKADAŞIM KONUSU

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yol arkadaşım filmi konusu

YOL ARKADAŞIM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film çekimleri çoğunlukla İstanbul'un farklı semtlerinde ve Balıkesir'e bağlı Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

YOL ARKADAŞIM FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Yol Arkadaşım filminin kadrosunda Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Aslı Bekiroğlu gibi isimlerin yanı sıra; Eda Ece, Bahar Şahin, Muharrem Bayrak, Toygan Avanoğlu, Rahşan Fırtına ve Yakup Yavru da yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.