TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı anlar ilk kez ortaya çıktı! İşte o görüntüler...

Mart ayında ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok'un ABD'de yakalanma anları, gün yüzüne çıktı. İşte Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı o anlar...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 15:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı anlar ilk kez ortaya çıktı! İşte o görüntüler...

24 TV'den alınan bilgilere göre İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Timur Cihantimur, ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kazanın ardından olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlunu önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçırdı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı anlar ilk kez ortaya çıktı. İşte  Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı o anlar...

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un yakalandığı o anlar

Eyüpsultan, İstanbul'da 1 Mart'ta, ehliyetsiz olarak kullandığı lüks bir araçla 17 yaşındaki Timur Cihantimur, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep oldu. Olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlunu önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçırdı.

Timur Cihantimur ve Eylem Tok, ABD vatandaşı oldukları için geçen haftalarda ABD'de yemek servisi yapan bir Türk kuryenin ihbarı üzerine yakalandı.

Anne ve oğlunun ABD'de yakalandığı anlar 24 TV tarafından yayınlandı. Görüntülerde, Boston polisi tarafından gözaltına alınan ikiliden ilk olarak Timur Cihantimur'un yakalandığı görülüyor. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, Cihantimur'un üst araması yapılıyor ve ardından polis tarafından araca bindiriliyor.

Cihantimur'un yakalanmasının ardından kameralara, Eylem Tok'un görüntüleri yansıdı. Siyah bir elbise giymiş olan Tok'un, tanınmamak için saçlarını kısa kestirdiği ve sarıya boyattığı görüldü.

Planlı yakalanma iddiası

Eylem Tok'un rahat tavırlarıyla dikkat çekmesi üzerine, bilerek yakalandığı iddiası ortaya atıldı. Oğuz Murat Aci'nin ailesinin avukatı Hacı Orhan, ikilinin evlerinin New York'ta olmasına rağmen Boston'da okul kaydı yaparken bilinçli olarak yakalandıklarını öne sürdü. Orhan'a göre, polislerin okul önünde uzun süre bekleyerek onları okuldan aldıkları, Boston'da yargılama süreçlerinin farklı olduğunu bildiklerini ve bu nedenle bu durumu planladıklarını ifade etti.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur

Dava ertelendi

Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada ikinci duruşma, 1 Temmuz tarihine ertelendi. Duruşmanın erteleme sebebine dair bilgi verilmedi. Yeni duruşmada Eylem Tok'u iki farklı avukat savunacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.