Bahar Candan’dan şok eden paylaşımlar: Ablam eski sevgilime takmış durumda

Yakın zamanda cezaevinden çıkan fenomen Bahar Candan, ablası Nihal Candan ile ilgili şok eden paylaşımlarda bulundu. Candan, ablası hakkında “Ablam eski sevgilime takmış durumda” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 14:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bahar Candan’dan şok eden paylaşımlar: Ablam eski sevgilime takmış durumda

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve ablası Nihal Candan, dolandırıcılık suçu ile yargılandıkları davada yakın zamanda tahliye edilmişlerdi. Paylaşımları ile kendinden sık sık söz ettiren Bahar Candan için cezaevinden çıktıktan sonra paylaşımlarına son verir diye düşünürken, Candan yine çok konuşulacak açıklamalar ile magazin gündemine oturdu. Bahar Candan, yaptığı paylaşımlar ile ablası Nihal Candan’ın eski sevgilisi ile birlikte olduğu iddialarında bulundu ve aralarındaki ilişkiyi ifşa etti.

bahar candan

TOPLUM OLARAK BASKI YARATALIM

Instagram’daki kişisel hesabının açıklama kısmına, “Bakım odasındayken evli ablasının sevgilisiyle otele gittiği aynı evde yaşadığı kız” yazan fenomen Bahar Candan, ablası Nihal Candan ile ilgili olarak birtakım iddialarda bulundu. Fenomen Candan Instagram hikayeler kısmından yaptığı açıklamalarda, “Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum olarak baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Psikolojim zaten bozuk.” ifadeleriyle ablasının eski sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia etti.

Bahar Candan paylaşımlarına, “Bunca kadın cinayeti, iftira, haksızlık varken ablam sabah sevgilimle gittikleri otelden fotoğraf paylaşınca kendimi tutamadım özür dilerim.” açıklamasıyla devam etti.

bahar candan

KİMSE SESİMİ DUYMUYOR

Ablasının evli olduğuna vurgu yapan Candan, “Evli kadınların ve evli erkeklerin farklı soyisimli kişilerle aynı odada kalmaları yasaklansın #stopnihalçiçek #aile” şeklinde konuştu.

Her şeyi sindirdin bir Bahar Candan’ı sindiremedin diyerek paylaşımlarına devam eden Bahar Candan, “Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş, ben çok yalnızım, ruhen çöküşteyim. Bana yardım edin sesimi kimse duymuyor.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.