Başarılı oyuncu Perihan Savaş kaç yaşında, nereli? Perihan Savaş'ın kaç tane çocuğu var?

Perihan Savaş'ın gerçek ismi nedir? Kariyeri ve özel hayatı. Perihan Savaş 13 yaşında kiminle evlendi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 10:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başarılı oyuncu Perihan Savaş kaç yaşında, nereli? Perihan Savaş'ın kaç tane çocuğu var?

1970’li yıllardan bu yana çeşitli film ve dizilerle sevenlerinin karşısına çıkan Perihan Savaş, günümüzde pek çok kişinin saygı duyduğu oyunculardan biridir. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve ailesi ile olan bağıyla da dikkat çeken Perihan Savaş kaç yaşında, nereli? Perihan Savaş'ın gerçek ismi nedir? Başarılı oyuncu hakkında merak edilen temel konuları, haberimizin devamında sizin için derledik.

Perihan Savaş kimdir?

14 Haziran 1957 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Perihan Savaş, ortaokulu bitirdi ve daha sonra eğitim hayatına devam etmedi. 5 yaşında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nun çocuk bölümünde oyunculuğa başladı ve ilk sahnesine de yine burada çıktı. Tiyatro oyunculuğunu 1970 yılına kadar sürdürdü. Bu süreçte pek çok oyunda rol aldı. Başarılı oyuncunun sinema kariyeri 1971 yılında başladı. İlk filmi Şehzade Simbad Kaf Dağında oldu. Hayatı boyunca 120’ye yakın filmde yer alan Perihan Savaş, zaman zaman çeşitli televizyon projelerinde de izleyicinin karşısına çıktı.

Perihan Savaş'ın gerçek ismi nedir?

Perihan Savaş’ın gerçek ismi Şerife Perihan’dır.

Perihan Savaş nereli?

Ekranların sevilen ismi Perihan Savaş, Aslen Trabzon’un Sürmene isimli ilçesindendir.

Perihan Savaş kaç yaşında?

1957 yılında dünyaya gelen Perihan Savaş, 66 yaşındadır.

Perihan Savaş 13 yaşında kiminle evlendi?

Henüz 13 yaşında iken ilk evliliğini gerçekleştiren Perihan Savaş, o dönem askeri okula giden 22 yaşındaki bir kişi ile evlendi. Bu evlilik toplamda 6 – 7 ay kadar sürdü. Bu dönemde reşit olmadığı için resmi olarak bu evlilik sayılmamaktadır.

Perihan Savaş'ın ilk eşi kimdir?

Perihan Savaş, ilk evliliğini İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses ile gerçekleştirdi. Ünlü çift 1979 ve 1982 yılları arasında evli kaldı.

Perihan Savaş'ın kaç tane çocuğu var?

1979 ve 1982 yılları arasında İbrahim Tatlıses’le, 1987 ve 1995 yılları arasında ise kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Zafer’le dünya evine giren Perihan Savaş’ın her iki evliliğinden de birer çocuğu oldu. Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses ile olan evliliğinden Melek Zübeyde adını verdikleri bir kızı, Yılmaz Zafer ile olan evliliğinden ise Savaş Zafer adında bir oğlu bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.